Reklam

Matteo Berrettini/Fabio Fognini - Kyle Edmund/Neal Skupski: 1

Matchcenter
14 maj 2019 at 19:30 - Tennis, ATP
Grandstand
12 maj 2019 at 16:43 (Uppdaterad 15 maj 2019 at 09:43) 12/05
75
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Turnering: Rom. Underlag: Grus.

Fognini är inte precis världens mest stabila spelare, varken i singel eller dubbel, och när han som här spelar dubbel med en annan singelspelare, då ringer varningsklockorna. Det har ofta varit så att han inte kämpat, dragit ner sin kompis lite i skiten, och så har det inte blivit något bra. Hemmaplan här, mycket viktigt. Hemmaplanen fungerar som lite av en garant för att de kommer och kämpa, och litar man på det, då känns de plötsligt som ganska klara favoriter.

Motståndet är relativt starkt, med betoning på relativt. Skupski har klättrat mycket i ranking senaste året, men är knappast en stark spelare på den här nivån utan han får vara glad att han hittat en singelspelare med så hög ranking som Edmund har, det är det som gör att han får vara med. Edmund spelar inte mycket dubbel, är visserligen okej i spelformen, men allt som allt, britterna är inget superstarkt par.

Borde passa italienarna spelstilsmässigt också. Det lär bli mycket spel från baslinjen här, och där kommer de kunna lägga över spelet på Skupski som är svag i grundslagen på ett effektivt sätt.

Knappa men klara favoriter, Betfair släpar lite i odds, och värde är där. 1000 kronor i bonus om man vill starta ett nytt konto och spela matchen hos Betfair.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback