Reklam

Marton Fucsovics/Stefano Travaglia - Marcus Daniell/Philipp Oswald: 1

Matchcenter
3 juni 2021 at 16:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 4, Stade Roland Garros
31 maj 2021 at 09:03 (Uppdaterad 3 jun 2021 at 17:32) 31/05
89
0
Chans (1-2): 33-67%
Spelvärde: 173,25%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Den som satt oddsen på dubbelmatcherna i första omgången av Franska öppna gillar inte singelspelare. Så mycket kan man slå fast.

Otroligt fin möjlighet det här verkligen. För mig vinner Fucsovics/Travaglia den här matchen en gång på tre. Inte ens en gång på fem om man frågar oddsen. Det är inte ofta man hittar sånt.

Kapabla i dubbel både Fucsovics och Travaglia. De har inte sitt fokus där, men de kan prestera riktigt bra i spelformen, särskilt på grus. Ganska lika spelare också, de borde passa bra ihop. Sen är det alltid chansartat med singelspelare som inte satsar på dubbel. Man vet inte hur mycket de satsar men de har verkligen kapaciteten.

Daniell/Oswald har en hög ranking men av paren med hög ranking tillhör de paren som är enklast att slå. De spelar mycket, de samlar gott om poäng i små turneringar, men begränsade är de. De är bra på grus, men samtidigt, grus gynnar singelspelare i dubbel, och i och med att Daniell/Oswald vinner en del på att de för att vara dubbelspelare är rätt bra från baslinjen, mot singelspelare får de inte ut mycket av den kvalitén.

Hur man än vänder och vrider på det, Fucsovics/Travaglia ignoreras fullständigt här. Det är helt fel.

Högst odds, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback