Reklam

Martin O'Donnell - Junhui Ding: (AH: +2,5 Games) 1

30 oktober 2019 at 12:30 - Snooker, Ranking Events
29 okt 2019 at 19:47 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 29/10
12
0
Chance (1-X-2) including handicap: 68-0-32%
Spelvärde: 116,96%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Han skulle ju bli bäst i världen, Ding Junhui. Det började istället knyta sig i de stora matcherna och numera har han svårt att vinna mer än tre-fyra bataljer i en och samma turnering. Och här tror jag verkligen inte han spolar bort Martin O'Donnell.

Han är fortfarande Kinas bästa snookerspelare, men det var länge sedan han var riktigt bra. Det var ett tag tal om att Folkrepubliken borta i öst skulle ta över snookervärlden, och att det brittiska imperiet var på väg att krossas.

Nu är det väl lite väl tidigt att avfärda det helt och hållet, men att det blir Ding Junhui som dominerar, det tror nog ingen längre.

Den här säsongen har börjat som den senaste slutade. Han spelar få turneringar och de han ställer upp i spelar han dåligt i. Det är lite av ett under att han fortfarande är rankad 18 i världen och frågan är hur länge han orkar hålla på när det bär emot allt mer?

Martin O'Donnell är ingen vinstmaskin direkt. På de fem senaste turneringar har han bara vunnit matcher tre gånger, men grejen är att även hans förluster brukar vara hyggliga insatser. Och faktum är att han har slagit Ding Junhui i deras enda tidigare möte (6-4 förra vintern i UK Championship).

Jag tror helt enkelt att Martin O'Donnell är tillräckligt listig för att krypa under skinnet på Ding Junhui. Om Junhui hade det lite knapert att stänga matchen mot Billy Joe Castle i första rundan så var det ingenting mot vad som väntar här.

Spelet är Martin O'Donnell att vinna med +2,5 frames i handikapp (vinst på spelet vid seger eller förlust 3-5 eller 4-5).

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback