Reklam

Marseille - PSG

7 februari 2016 at 16:54 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Tid: 21:00

Plats: Stade Vélodrome, Marseille

Då är det äntligen dags för Le Classique. Även om det skiljer sig ganska många poäng mellan lagen är det en het match där mycket brukar hända. PSG är den enda klubben i Europa som leder sin liga så överlägset, man är fortfarande obesegrade och har 66 poäng på 24 matcher. Det är 21 poäng ner till tvåan Monaco som har en match mer spelad. Marseille har så lite som 34 poäng och är på tiondeplats, fem poäng upp till trean Nice som också har en match mer spelad.

Marseille har inte förlorat sen 1-0 förlusten mot Nice i november. Trots att man har varit obesegrade så har hemmaspelet varit otroligt dåligt. Nio oavgjorda matcher och två förluster gör att Marseille är mindre skrämmande för PSG.

PSG har varit så dominerade i Ligue 1 att spänningen är helt borta. Zlatan har varit i bra form och leder ligan även han överlägset. Di Maria har kommit in laget bra och spelar bättre för varje match. Han var just vad Zlatan behövde bredvid sig och tillsammans lyfter de PSG. Enda problemet som Blanc har haft är Cavani som inte verkar passa bra in med resterande lagkamrater.PSG bör vinna matchen då man är klasser bättre än alla andra i ligan. Men oddset är 1,80 och visst är det bra men det finns bättre tycker jag. PSG har gjort minst två mål i varje match mot Marseille i deras senaste tio möten. Samtidigt har Marseille gjort mål på sina 11 senaste hemmamatcher mot PSG. Så jag tror på en målrik match och över 3,5 mål med oddset 3,25 är lockande.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback