Reklam

Mark Williams - Martin Gould: Över 2,5 Games

20 april 2019 at 11:00 - Snooker, Ranking Events
19 apr 2019 at 12:25 (Uppdaterad 25 apr 2019 at 15:02) 19/04
25
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
En pånyttfödd Martin Gould surfade igenom kvalet i stor stil. I lottningen drog han fjolårets världsmästare, vilket innebär att han, tillsammans med Mark Williams, är först ut när VM nu drar igång.
Talar för spelet
 • Mark Williams är en av världens mest attackerande spelare.
 • Martin Gould visade väldigt fin form och en offensiv inställning i kvalet.
 • Första omgången för regerande världsmästaren brukar kunna vara nervöst. En lång match ger fler chanser för vårt överspel.
Talar emot spelet
 • Efter VM-titeln i fjol har Mark Williams sänkt sin lägstanivå, vilken sida vaknar han på?
 • Om Martin Gould väljer en mer defensiv approach än i kvalet missgynnas vårt spel.
 • Centuryspel är generellt något lyckobetonat. Om en spelare gör 99 eller 100 poäng gör ingen skillnad i utgången av själva matchen.

För att kunna lägga och följa det här spelet behöver du veta att ett 100-break är när en spelare gör 100 poäng eller fler i rad utan att missa. En sådan serie kallas för "century".

Efter VM-titeln i fjol har Mark Williams inte lyckats hålla sin lägstanivå lika hög. Kapaciteten är det inget fel på och vad som går att urskilja från vårens tävlingar verkar han ha flyttat fokus hit till VM redan för flera veckor sedan. Det mesta talar för att den regerande världsmästaren är riktigt väl förberedd för de här veckorna i Sheffield.

Mark Williams är en av tourens absolut mest offensivt skickliga spelare. Han kan knyta ihop ett högt break från ingenstans, mot vem som helst. Hans 100-lina i den här matchen är satt till två, vilket är rimligt, men ingen hade å andra sidan reagerat om den var tre. I klartext betyder detta att jag bedömer att Mark Williams kan klara det här spelet på egen hand, och då har vi alltså Martin Gould möjligheter som en bonus.

Martin Gould rusade genom kvalet. Efter 10-0 mot Mostafa Dorgham följde han upp med 10-6 och 10-8 mot Gerald Greene respektive Daniel Wells, vilket är två riktigt fina segrar. Spelet var också det bra, han producerade tre centuries och en dryg handfull serier närmare 90 och över.

Om utmanaren Martin Gould får ihop sitt spel likt i kvalet, vilket jag bedömer att han gör, kan matchen bli något längre än oddsen visar. Ju fler frames som spelas, desto bättre chanser för vårt överspel på den här specialmarknaden.

Spelet är tre eller fler 100-serier (centuries) i matchen (bägge spelarna sammanräknade). Betfair sticker ut gentemot övriga bolag och spelet placeras därmed där.

Betfair Sportsbook: 100% upp till 1000 SEK

 1. Skapa ett konto hos Betfair via länken ifrån betting.se
 2. Ange koden ZSKACJ och sätt in minst 100 kronor
 3. Hämta din bonus ifrån sidan ''Kampanjer''
 • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
 • Världens största spelbörs
 • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback