Reklam

Mark Selby - Mark Williams: 1

24 februari 2020 at 20:00 - Snooker, Ranking Events
24 feb 2020 at 16:33 (Uppdaterad 24 feb 2020 at 22:22) 24/02
14
0
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bwin Spela nu hos Bwin
Det är nu eller aldrig för Mark Selby om han ska komma i form till VM i april. Rapporterna från UK säger att han tränat mer än någonsin de senaste månaderna för att vända den negativa trenden. Mark Williams å sin sida har inte presterat på länge.

Det är dags för Players Championship, en del av den "nya" Coral-serien på touren. Hit har 16 spelare kvalat in och största rubrikskapare hittills var tveklöst Michael Holt, som igårkväll vann Shoot-Out-turneringen som spelades förra veckan och därmed petade bort Ronnie O'Sullivan från den här turneringen.

Formatet liknar Masters och matcherna avgörs i först till 6 frames. Det spelas två matcher samtidigt och ikväll är det "team Selby" som gäller för den som vill haka på det här speltipset.

Mark Selby har vacklat de senaste två säsongerna och inte alls haft det spel han hade som världsetta och världsmästare. Än värre har det dock varit för Mark Williams som skrällvann VM för ett par år sedan. Han deltog i Shoot-Out-jippot förra veckan men gjorde ingen vidare insats (för korta matcher för att bedöma spelarna ska dock sägas).

Williams har vunnit 4 av 9 matcher hittills i år och förlorat mot spelare som Anthony McGill, Graeme Dott och Zhou Yuelong. Två av dem har haft okej form, men det är ändå spelare som är (minst) en klass under Selbys normala nivå.

Selby kommer till turneringen med Welsh Open färskt i minnet, där han åkte ut i kvartsfinal mot Ronnie O'Sullivan. Spelet bådade gott och han såg mer kontrollerad ut än tidigare under säsongen.

Spelmässigt brukar Mark Selby dra det längsta strået spelarna emellan när det är mer prestigematcher eller möten långt in i turneringarna (kvart, semi eller final).

En skymt av form hos Selby, Williams oförmåga att fokusera senaste året i kombo med Selbys maniska träning gör att jag mer än gärna tar Selbys parti i den här matchen. Jag lockas av -1,5 frames till 2.00 i odds hos Unibet, men väljer "bara" det raka spelet då jag inte fullt ut litar på Mark Selbys form.

Spelet är Mark Selby att vinna matchen.

  • Bra livebetting och odds
  • Många sportmarknader
  • Lättnavigerad och snabb sajt

Kommentarer

Feedback