Reklam

Marius Copil - Marcelo Barrios: 1

Matchcenter
25 maj 2021 at 15:40 - Tennis, Frankrike - ATP - Roland Garros, Qualification
Court 13, Stade Roland Garros
24 maj 2021 at 12:29 (Uppdaterad 25 maj 2021 at 16:06) 24/05
84
+1
Chans (1-2): 25-75%
Spelvärde: 162,50%
Lägsta spelbara odds: 4,00
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Visst, Copil är sömnig nu för tiden och Copil har aldrig varit bra på grus. Men det här...

Det finns en baksida med kval. Prispengarna för att förlora i första omgången är alldeles uppåt väggarna för höga. Det finns alltså all motivation i världen för medelmåttiga, fattiga tennisspelare att åka och spela kvalen även om de är skadade eller av annan orsak inte tänkt försöka vinna matchen. Det är också lite upplagt för uppgjorda matcher om man ska vara helt ärlig. Kombinationen av att det är alldeles för bra betalt för att förlora och att man så klart kan krydda det med att garantera någon en förlust, särskilt smart är det inte att man betalar folk så bra för att förlora.

Man måste alltså vara lite noggrann med att hålla koll. Oddset på Copil här är visserligen alldeles för högt, men jag hittar ingenting som indikerar att han inte skulle försöka vinna.

Han var topp-100 med marginal för några år sen, Copil. Kanske lite luftslott över det. Han var aldrig så bra riktigt och att han åkte ut från atp-touren, fullt rimligt. Men det ras han stått för, det är ändå konstigt. Han är en duktig spelare som ska hävda sig bra på challengertouren. 

Han är svag på grus, Copil och det har inte fungerat i de grusturneringar han spelat under våren. En matchvinst på två turneringar på challengertouren trots svagt motstånd, det är sådär.

Så, det är ingen spansk grusfantom vi håller i handen här.

Men, det finns ju ett motstånd också.

Barrios är rankad tre platser bakom Copil. De är alltså exakt lika bra om man frågar rankingen. Sen är rankingen lite låst just nu, Barrios är på väg upp och Copil på väg ner, men ändå ett mått på att det är spelare på samma nivå det här. Barrios är ocksåp hopplöst ojämn och kan sina dåliga veckor förlora mot i stort sett vem som helst.

Jag tycker inte att man på det här viset helt kan ignorera Copils spelstyrka och jag tycker det här oddset känns jättespännande.

Högst? Alltid hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback