Reklam

Mariestad - Skövde: 1

16 september 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
16 sep 2018 at 10:10 (Uppdaterad 17 sep 2018 at 16:52) 16/09
94
0
Chans (1-X-2): 68-15-17%
Spelvärde: 107,44%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 7/10
Hit/Miss: 7-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Det är dags för ett superderby redan i den första matchen i den västra serien. Mariestad står som värd för Skövde och för mig finns det vara en utgång i den här matchen. BOIS ska bara vinna den här matchen och blir förvånad ifall så inte blir fallet.

Mariestad har gått lite framåt för varje säsong och förra året trodde nog många att man skulle räcka hela vägen fram till en kvalserie. Västerås blev dock för svåra i omgång två och där tog också säsongen slut. Nu har man laddat om. Det har försvunnit ett par killar, men man har också fått in ett par gubbar som är minst lika bra. Bois ser otroligt spännande ut och ska bli kul att följa. Skövde däremot har sedan deras ekonomiska problem inte alls varit samma klubb som man var för ett par år sedan. Till den här säsongen tror jag man kommer få ännu mer problem. Laget var sådär förra säsongen, men i år är det klart tunnare på alla fronter. Det har också visat sig under försäsongen då resultaten kanske inte varit speciellt övertygande.

Talar för Mariestad

  • Allt egentligen om man tittar truppmässigt. Man har bättre målvakt, framförallt bättre backar och en klart spetsigare forwardssida. Har de en normal dag så ska de vinna detta utan större problem.
  • De har övertyg historiskt sett. Man vann det mesta mot Skövde förra säsongen och det med klara siffror. Då var det dessutom jämnare truppmässigt än vad det är den här säsongen.
  • Mariestad som förening är påväg uppåt medan Skövde är påväg åt det andra hållet. Bois siktar på en kvalserie till hockeyallsvenskan och Skövde kommer förmodligen inte ens ta sig till allettan.

Talar emot spelet

  • Det enda jag kan se som talar emot spelet är att man skulle underskatta Skövde. Det är livsfarligt att göra det. De vet om att de är ett klart bättre lag och då kan lätt tanken beröva dem vinsten.

Jag tycker det är klasskillnad mellan lagen och Mariestad borde kunna användas som bank i söndagens matcher. Jag testar Mariestad att vinna under ordinarie tid till oddset 1.58 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden            

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback