Reklam

Manchester United - Watford: 1

Matchcenter
23 februari 2020 at 15:00 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Martin Atkinson
21 feb 2020 at 14:09 (Uppdaterad 23 feb 2020 at 16:52) 21/02
39
0
Chans (1-X-2): 70-20-10%
Spelvärde: 114,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-0
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Senaste gången Watford vann över "Red Devils" var i vintras då man knäckte Solskjaer och hans gäng med 2-0 strax innan jul. Manchester United dominerade den matchen totalt men lyckades inte förvalta målchanserna. Här tror jag det blir annorlunda.

På de 15 senaste mötena lagen emellan har Watford lyckats ta två segrar, resten har slutat i United-yra.

Till det här mötet kommer Manchester United kommer från en europamatch tidigare i veckan då man fick med sig ett bra bortamål mot Club Brügge. Laget gjorde vad som behövdes även om det syntes att Rashford saknades i spets.

Manchester United starka hemma som vanligt

United är obesegrade den här säsongen i ligan i varje match man gjort första målet. Bläddrar vi i historieböckerna ser vi att lagets svit här på Old Trafford faktiskt går så långt som till 1984 när det kommer till att vinna efter att man gjort första målet. 268 segrar och 18 oavgjorda står att läsa.

Sannerligen imponerande, även om sådan statistik så klart inte påverkar ett skvatt i dagens trupp.

Tipset blir att Manchester United vinner det här ganska komfortabelt, men kanske inte med någon jättemarginal. Det kittlar lite att spela hemmaseger med exakt ett (1) mål.

Hittills den här säsongen har dock Uniteds målproduktion på Old Traffod varit riktigt god, så får man flyt i spelet kan det förstås rinna iväg. Många spelare i offensiven vill visa att de ska ha en ordinarie plats när det blir matcher mot bättre lag.

Tung period för Watford

Watford kommer till matchen med en period utan matcher. Senaste fajten var 8 februari då man kryssade borta mot Brighton. Gästerna har inte vunnit en match sedan 12 januari, vilket säkerligen stressar Nigel Pearson en smula.

Statistiskt har Watford bara lyckats vinna omkring 9% av ligamatcherna som man varit underdog i den här säsongen. Men mer knäckande är kanske att man släppt in mål sent i alla de tre senaste förlustmatcherna (motståndarna har nätat i 89:e minuten eller senare), vilket kan finnas i bakhuvudet hos flera av spelarna.

Jag tycker oddset på rak hemmaseger känns väl generöst. 2-0?

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback