Reklam

Manchester United - Manchester City: 2

Matchcenter
6 november 2021 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Michael Oliver
4 nov 2021 at 11:14 (Uppdaterad 6 nov 2021 at 15:25) 04/11
13
0
Chans (1-X-2): 15-25-60%
Spelvärde: 103,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Ligavinsten borta mot Tottenham Hotspur i lördags med 0-3 gav Solskjaer lite andrum. Vi vet hur det gick, han satt kvar som coach för United och hans tränarkollega i Londonlaget fick foten. Ersatte honom i Spurs gjorde Antonio Conte. I tisdags mötte “Red Devils” Atalanta i Bergamo. Hemmalaget tog tidigt ledningen i matchen och var det klart bättre laget, men räddade United gjorde Ronaldo som såg till att de kunde lämna med 2-2 och gå upp i toppen av CL-grupp F. Maguire ser fortsatt ut att ha en del att jobba med innan han kommer tillbaka i form.

Se fler odds och marknader från mötet i vårat matchcenter!

City studsade tillbaka i veckans CL-möte när de på Etihad körde över Club Brugge med 4-1. Detta efter att de veckan före åkte ut mot West Ham i ligacupen och förlorade i ligan mot det gästande Crystal Palace. Men för att återgå till vinsten i veckans Champions League match, så var det ett City som visade styrka genom sin bredd. Fyra olika målskyttar varav en av dem var Phil Foden. Då spelade Pep inte De Bruyne från start utan han gjorde ett inhopp i den 75:e minuten. När City växlar upp som i detta möte är de oslagbara.

Det är i dessa möten Solskjaer brukar lysa som mest med sitt taktiska kunnande, i derbyna mot City. Men efter de senaste insatserna jag sett från United där Ronaldo gång på gång räddat dem med sina mål är inte mitt tips att det blir tre poäng denna gång till det röda Manchester-laget. Mitt speltips blir istället att City som halkat efter i ligatoppen med förlusten hemma mot Palace i senaste omgången går och vinner på Old Trafford. Anledningen till detta är att trots Ole försökt med alla möjliga uppställningar att täcka igen hålen defensivt har han inte lyckats.

Mot ett City som har ligans bredaste offensiv och som när de växlar upp nästintill är ostoppbara kan jag inte se något annat än en bortavinst.

Manchester United fem senaste:

Atalanta – Manchester United, 2-2

Tottenham Hotspur - Manchester United, 0-3

Manchester United – Liverpool, 0-5

Manchester United – Atalanta, 3-2

Leicester - Manchester United, 4-2

Manchester City fem senaste:

Manchester City – Club Brugge, 4-1

Manchester City – Crystal Palace, 0-2

West Ham - Manchester City, 1-0

Brighton - Manchester City, 1-4

Club Brugge - Manchester City, 1-5

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback