Reklam

Manchester United - Manchester City: 1

Matchcenter
24 april 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Andre Marriner
23 apr 2019 at 10:51 (Uppdaterad 24 apr 2019 at 22:55) 23/04
71
0

Fotboll England Premier League

Chans (1-X-2): 20-20-60%
Spelvärde: 150,00%
Lägsta spelbara odds: 5,00
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-2
Bet365 Spela nu hos Bet365

Manchesterderby på onsdagskvällen där stekheta City gästar ett utskrattat United.

Man U har fått utstå enorm kritik framförallt efter senaste förlusten mot Everton. Spelarna såg ut att vara totalt ointresserade. Räkna med att Solskjaer vaskar om till denna match. Spelare som Lingard, Rashford och Lukaku måste ju få starta. Martial och Matic bör ej finnas ens på bänken. Så pinsamma var de senast.

Nu har man alltså fått utstå massor av skit i media, där även Klopp ger sig in och pikar de röda. Det kan inte annat än resultera i en revanschlusta i att visa någon form av stolthet och respekt. Man kan även se till så att City inte får ta över ligaledningen. Bara det är ju motivation nog. 

De Gea har inte varit att känna igen. Släppt in några sjukt billiga mål på slutet. Pogba saknade den glöd han visade upp i februari. Känns som all luft gick ur efter PSG vinsten tidigare i mars.

Sanningen är ändå, att Man United har endast 1 förlust hemma på Old Trafford. Den kom under Mourinhos ledning i uppstarten av ligan, mot Tottenham. Sen dess har man 10 vinster och 5 oavgjorda hemma. 

Man City åkte som bekant ur Champions League mot Tottenham. Kan nu fokusera på ligan fullt ut. Man ligger 2 poäng efter Liverpool, dock en match mindre spelad. 

City åkte på ett rejält avbräck i helgens match mot Tottenham. Kevin De Bruyne utgick skadad och kommer missa denna match, och mer troligt resten av säsongen.

City borta har raden 11-2-3. Man har endast slagit Tottenham borta, som räknas till topplagen. Annars har man inte lyckats vinna mot topp 6 lagen. Mot Chelsea blev det stryk med 2-0. 0-0 mot Liverpool. 

ALDRIG att Man Utd fås till 7.50 normalt i en match som denna. Och hemmaplan dessutom. Vore tjänstefel att inte spela. Att City erbjuds till 1.40-1.50 är för mig helt ospelbart samtidigt som jag förstår varför bolagen sätter dessa odds. 

Jag vet att efter senaste tidens skriverier så måste det brinna i huvudet på tränare samt spelare. Många som spelar om att ens få vara kvar till nästa års lagbygge. Om ens någon VILL vara kvar..

Många spelar City på alla möjliga sätt här, men jag går emot strömmen! Jag känner frustrationen och ilskan inom mig såsom Solskjaers mannar bör göra. 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback