Reklam

Manchester United – Liverpool FC

17 mars 2016 at 22:05 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll spelas de flera matcher i Europa Leagues slutspel. De lag som har lyckats att ta sig dit är inga lag som har skrällat, utan de är flera lag som vi redan på förhand hade tippat vara med där. Den kanske mest intressanta matchen spelas mellan två engelska favoriter, och stora publiklag. Manchester United tar nämligen emot Liverpool FC på Old Trafford ikväll. Matchen har fått stor uppmärksamhet i brittiska medier, och förväntningarna på matchen är stora.

Bettingtips

Utgångsläget ser ut på så vis att Liverpool FC lyckades att vinna första matchen av två. Matchen slutade 2-0, och gav Liverpool FC fördel i kvällens matchen. Manchester United behöver nämligen vinna matchen, och göra minst två mål mer är Liverpool FC för att gå vidare, eller ta matchen till förlängning. En uppgift som kräver att Manchester United kommer behöva satsa mycket på att gå framåt, samtidigt som Liverpool FC kommer försöka dra ner matchens tempo, och troligen satsa på att göra mål när Manchester United trycker på för fullt framåt.

Vårt tips kommer bli att Liverpool FC kommer göra ett mål, och därmed grusa Manchester Uniteds hopp om att gå vidare i den europeiska turneringen. Liverpool FC har en dagsform som är i betydligt bättre än i jämförelse med Manchester Uniteds form. Det vet både tränare och spelare om, och det är något som lätt kan sätta sig i huvudet på Manchester United.

Odds från Bethard

Dagens bet la vi inne hos Bethard. Det är en svensk spelsajt som erbjuder härliga odds för alla spelare. Dagens odds är vi nöjda med, och ligger på ungefär den nivå som vi hade räknat med.

Liverpool FC vinner matchen - Odds: 2.75
Matchen startar 21:05, så innan dess bör du ha bestämt dig för vilket som blir din spelkupong. Lycka till!
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback