Reklam

Manchester United - Leicester: 1

Matchcenter
10 augusti 2018 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Andre Marriner
8 aug 2018 at 13:47 (Uppdaterad 10 aug 2018 at 22:53) 08/08
99
0
Chans (1-X-2): 70-20-10%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Äntligen är det dags för Premier League-premiär och säsongens första match spelas mellan Manchester United och Leicester. 

Mourinhos Manchester United är självklart ett lag som ska placera sig högt upp i tabellen redan från start. Både City och United har varit ambitiösa på transfermarknaden inför tidigare säsonger men United har inför denna säsong hållit lite på pengarna och det verkar som att man litar mycket på samma trupp som man hade förra säsongen. Brasilianaren Fred har signat på för klubben. Svårt att säga som han kommer göra succé direkt men en snabb, spelskicklig mittfältare som jag tror kommer få speltid under säsongen. Annars är man på jakt efter en mittback nu i slutet av transferfönstret. Det har ryktats mycket om Leicesters Maguire och Tottenhams Alderweireld på senare tid men än så länge har inte någon affär gått i lås. Spelmässigt var man lite upp och ned förra säsongen och trots det slutade man på en andraplats i ligan. 

Svårt att bedöma på träningsmatcherna huruvida Manchester United kommer spela denna säsong. Som alltid är det stor ruljans på spelare i träningsmatcherna men tittar man på truppen ska man bara vinna premiärmatchen mot Leicester. Leicester har dessutom blivit av med deras stora stjärna Mahrez vilket är en stor förlust för laget! 

 Manchester United hemma på Old Trafford är som alltid svåra att ta poäng på och de vinner mot Leicester till 1,52 gånger pengarna! 

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback