advert

Manchester United - Hull

1 februari 2017 at 22:00 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Manchester United tar emot jumbon Hull hemma på Old Trafford på onsdagskvällen. Bortalaget har fått in en ny tränare i Marco Silva och han har fört med sig hopp in i tabelljumbon. Jag tror på en sevärd match med många mål, häng med!

Manchester United besegrade Wigan bekvämt med 4-0 i FA-cupen i helgen och kunde kosta på sig att vila några utav sina nyckelspelare. Fint truppläge i hemmalaget då ingen spelare är skadad eller avstängd. Bailly är tillbaka från Afrikanska mästerskapen och utgör en viktig kugge i backlinjen.

Lagen möttes senast i ligacupen för en vecka sedan och då förlorade överraskande United med 2-1 på bortaplan mot ett för dagen piggt Hull. United hade dock med sig 2-0 att gå på och kunde ändå avancera. Tror inte laget går på samma plump här. Formen i ligan är god med tre segrar och två kryss på de fem senaste matcherna. Hemma på Old Trafford har United varit särskilt starka då de inte förlorat någon utav sina tio senaste hemmamatcher. Lagets bästa målskytt, Zlatan med 14 fullträffar i ligan, kommer utvilad till matchen och jag ger honom goda chanser att öka på sin målskörd mot en svag defensiv. Hemma på Old Trafford kommer United sätta full fart från början och jag förväntar mig ett offensivt lag med mycket boll och många chanser. United har gjort 13 mål på sina fem senaste hemmamatcher och jag tror på nytt målfyrverkeri.

Hull har sett bättre ut under sina nya manager, Marco Silva. Laget har vunnit alla sina tre hemmamatcher under hans ledning och laget har varit ett mer spelande, offensivare lag. Faktum är att laget som tidigare haft så svårt att göra mål faktiskt mäktat med nio mål på sina fem senaste matcher i alla turneringar. Silva gjorde underverk i Portugal där han i Estoril gick från spelare till tränare och först tog upp laget i högstaligan och sedan tog den lilla klubben till Europa League, två gånger om. Han har förmodligen en ännu större utmaning i att rädda Hull kvar i Premier League men chansen finns.

Rätt stökigt i bortalaget då de bland annat tappat Livermore och skickliga Snoddgrass under detta transferfönster. Laget har samtidigt värvat Ranocchia, N'Diaye, Evandro, Markovic och Niassé detta fönster och de tre senare väntas starta här. Lång skadelista i bortalaget ställer till det där bland annat lagets bästa mittback, Davies kommer missa matchen. Lagens senaste möte inger dock hopp för bortalaget som inte har något att förlora här. Många nyförvärv och ny manager innebär en nystart för jumbon.

United kommer gå ut hårt i denna matchen och jag tror de kommer få in ett mål tidigt mot ett defensivt svagt Hull. Silva har fört in hopp i Hull som jag tror kommer försöka spela mer än vad de gjort tidigare i sådana här matcher, med många mål i matchen som följd.

Jag spelar över 3 mål i matchen till 1,85 hos Unibet med 6/10 units, det innebär seger vid fler än tre mål och pengarna tillbaks vid exakt tre mål.
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback