Reklam

Manchester United - Chelsea: Manchester United gör under 1.5 mål

Matchcenter
24 oktober 2020 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Martin Atkinson
22 okt 2020 at 22:03 (Uppdaterad 25 okt 2020 at 00:38) 22/10
24
0
Chans: 60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Det är toppmöte på g i Premier Leagues sjätte omgång. Det har inte varit en helt förtroendeingivande start för något av lagen, och med det tajta spelschemat i och med Champions League lär det heller inte bli något böljande offensivt spel.

Efter en lite knackig start verkar Manchester United ha studsat tillbaka någorlunda. I deras senaste Premier League-match mot Newcastle vände de ett 0-1 underläge till 4-1 efter tre mål i matchens slutskede. Men den största skalpen var ändå borta mot PSG under tisdagens Champions League. Finalisterna från förra säsongens CL-upplaga var stora favoriter men Manchester United gjorde en mycket fin insats och vann rättvist matchen med 2-1. 

Så då börjar man ju undra; var någonstans står Man United egentligen? Från att ha kommit med rejält undermåliga prestationer mot Crystal Palace, Brighton och Tottenham till att vinna borta mot PSG. Det är lite svårt att få ihop. En sak är säker åtminstone och det är att ett anfall med Fernandes, Rashford och Martial håller på sin dag en väldigt hög klass. De två förstnämnda har visat upp fin form på sistone medan Martial har sett ganska trögstartad ut. Kan United möjligtvis bygga vidare på dessa två vinster eller tar det stopp mot ett Chelsea som har fått sina välbehövliga defensiva pjäser tillbaka i spel?

Vi  står inför en fullspäckad sporthelg. Du hittar all sport på TV här!

Thiago Silva kan bli avgörande

Även Chelsea har börjat denna säsong på en rätt så ojämn nivå. Två av deras hittills fem spelade matcher har slutat 3-3 och det har kommit mot West Bromwich och Southampton, två lag som egentligen detta Chelsea inte ska ha några problem med alls. Det är även tydliga indikationer på att Chelsea fortfarande har problem med sitt försvarsspel. Några som Chelseasupportrarna hoppas på kan rädda upp det hela är målvakten Edouard Mendy och mittbacken Thiago Silva, båda två värvade inför denna säsong. Även vänsterbacken Ben Chilwell, som har gjort det bra hittills, kan ju räknas in som en defensiv värvning även om hans styrkor är i anfallsspelet.

Hur som helst har Chelseas försvar sett mycket tryggare ut med Mendy och Silva på plan. I de två matcherna de har startat tillsammans har Chelsea hållit nollan båda gångerna, och det är definitivt ingen slump. Båda lär starta i helgen och rutinen och ledaregenskaperna som framför allt Thiago Silva bidrar med ska definitivt inte underskattas i en stormatch som denna. Underspelet läggs därför på Man United!

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback