Reklam

Manchester United - Chelsea: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
28 april 2022 at 20:45 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Mike Dean
27 apr 2022 at 14:17 (Uppdaterad 28 apr 2022 at 22:35) 27/04
8
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Betsson Till Betsson
Odds och speltips inför 37:e omgången av Premier League mellan Manchester United - Chelsea

Krisklubbarnas krisklubb?

Alla som följer den engelska fotbollen och Premier League vet att Manchester United har varit en stor besvikelse denna säsong. När Ole Gunnar Soljkaer fick sparken och Ralf Ragnick tog över hoppades nog många United-supportrar på en vändning. Succén har dock helt och hållet uteblivet. Uniteds chanser till att vinna något denna säsong är lika med NOLL. Om Manchester United vill rädda denna säsong så gott det går gäller det att man kniper den sista Champions League platsen i ligan, vilket för tillfället ser mycket svårt ut. De röda från Manchester har enbart en vinst på sina sex senaste matcher och spelet ser allt annat än bra ut. Även om Ronaldo blixtrar till ibland och gör sina mål är resten av laget inte bra nog. Nyligen gjorde klubben det officiellt att succétränaren Erik Ten Hag tar över som tränare nästa säsong, något som kanske skänker lite hopp till alla runt klubben. Men det finns inte mycket som talar för att United avslutar denna säsong på ett bra sätt.

Chelsea vill slipa på formen

Trots att Chelsea varken har chans på Premier League-titeln och är utslagna ur Champions League gör klubben en helt okej säsong. Men tyvärr för Thomas Tuchels gäng så är Manchester City och Liverpool helt enkelt bara för bra. London-laget har dock fortfarande chansen att vinna en titel denna säsong, nämligen FA Cupen där finalen spelas den 14:e maj. Även om Chelsea inte har mycket att spela för i ligan kommer de blåa från London vilja göra en bra match för att bibehålla formen inför FA Cupfinalen. Om tuchel bara lyckas motivera sina spelare har Chelsea goda möjligheter att vinna detta stormöte. Räkna med att Chelsea ställer upp med bästa möjliga lag för att vinna matchen.

Klicka här för att se fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Manchester United fem senaste:

Arsenal – Manchester United, 3-1

Liverpool – Manchester United, 4-0

Manchester United, Norwich, 3-2

Everton – Manchester United, 1-0

Manchester United – Leicester, 1-1

Chelsea fem senaste:

Chelsea – West ham, 1-0

Chelsea – Arsenal, 2-4

Chelsea – Crystal Palace, 2-0

Real Madrid – Chelsea, 2-3 (efter förlängning)

Southampton – Chelsea, 0-6

Se alla övriga speltips på sidan här!

Mitt speltips Manchester United – Chelsea

Manchester United går mot en riktigt tuff säsong där det mesta går dåligt för tillfället medan Chelsea behöver fortsätta gnugga på för att komma väl förberedda till FA Cupfinalen. Det är en mycket oviss tillställning som vi kommer utspela den 28:e april. Londonlaget känns dock mycket mer motiverat och stabilt för dagen. Mitt speltips blir att Chelsea vinner matchen.

  • 100kr gratisspel i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback