Reklam

Manchester United - Aston Villa: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
10 januari 2022 at 20:55 - Fotboll, England - FA Cup
Old Trafford
10 jan 2022 at 14:49 (Uppdaterad 10 jan 2022 at 22:52) 10/01
13
0
Chans: 75%
Spelvärde: 127,50%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-0
Betsson Spela nu hos Betsson
Aston Villa kommer till Old Trafford.

Minikris i United?

Det sipprar ut rykten om att läget i den anrika storklubben inte är alltför fridfullt för tillfället. Det gäller kontraktsförhandlingar med Pogba, en missnöjd Ronaldo och spelare som underpresterar. Laget kommer närmast från en förlust på hemmaplan när de tog emot Wolves den 3 januari. Trots det namnstarka anfallet lett av Ronaldo och Cavani lyckades de inte få hål på besökarnas kompakta försvar. Wolves spelade kontrollerat och fick slutligen utdelning när Moutinho i den 82:a minuten sköt in vinstmålet. Gästernas tränare Bruno Lage förklarade efter matchen hur enkelt det var att sätta stopp för Uniteds försök till gegenpressen.

Villa med två raka nederlag

Två raka PL-förluster i bagaget för Aston Villa när de ikväll kommer till Old Trafford. Men viktigt att nämna är att de haft problem med Covid, därav saknat viktiga spelare i dessa matcher mot Chelsea och Brentford. Även tränaren, Gerrard, har varit borta p.g.a viruset. Nu ska läget vara förbättrat i truppen och de ska ikväll kunna mönstra ett lag med sina bästa spelare, förutom Traore och Trezeguet som lämnat för afrikanska mästerskapen. Cupen är viktig för laget och därför kommer Gerrard att ställa ut bästa möjliga elva här.

Glöm inte att se fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Manchester United fem senaste:

Manchester United – Wolves, 0-1

Manchester United – Burnley, 3-1

Newcastle United - Manchester United, 1-1

Norwich - Manchester United, 0-1

Manchester United – Young Boys, 1-1

Aston Villa fem senaste:

Brentford – Aston Villa, 2-1

Aston Villa – Chelsea, 1-3

Norwich - Aston Villa, 0-2

Liverpool - Aston Villa, 1-0

Aston Villa – Leicester, 2-1

Mitt speltips Manchester United - Aston Villa

Mitt speltips är att båda lagen gör mål. Mötet är viktigt för båda lagen som är ute efter att gå långt i cupen. Därför tippar jag att vi kommer få se dem ställa upp med bästa möjliga startelva. United gick som bekant mållösa från deras senaste möte, men det finns så mycket potential här med alla stjärnnamn som trängs i anfallet och de vill självklart revanschera sig. Bra läge mot Villa som haft det svårt att täppa igen. Gerrard och co har trots sina två raka förluster hittat målet. Det gör de även ikväll mot ett skakigt United försvar.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback