advert

14/02, Manchester City - Tottenham

Sön 14 feb 2016 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Supersöndag i Premier League - värde på Tottenham

Det är en riktig supersöndag i Premier League på alla hjärtans dag. Lagen som just nu ligger topp fyra möts i två stekheta möten. Just nu ser toppfyra ut enligt följande:
  1. Leicester
  2. Tottenham
  3. Arsenal
  4. Manchester City
Dagens matcher är Leicester mot Arsenal på Emirates och Man City mot Tottenham på Etihad.

Sedan årsskiftet har Tottenham varit stekheta och klättrat i tabellen i superfart och är just nu alltså tvåa, fem poäng bakom ettan Leicester. Man City har gått åt andra hållet i tabellen och gått från att vara guldkandidat nummer ett till att vara ett lag som får slå underifrån med bara ett par månader kvar av säsongen.

Man City ligger bara ett poäng bakom Tottenham och Arsenal som är tvåa respektive trea i tabellen. En vinst för Manchester City tar de verkligen tillbaka guldstriden, medan en vinst för Tottenham kanske till och med skulle sätta dem i förarsätet.

Man City är ganska skadedrabbade där Nasri, Bony, Mangala, de Bruyne, Navas och Delph saknas. Tottenham har också ett jobbigt bakslag då de saknar Verthongen.

Vårt spel

Enligt mig finns det helt klart värde i Tottenham. City har sett bleka ut det senaste och jag tror att Citys spel kommer passa Tottenhams snabba anfallsspel riktigt bra.

För att säkra upp det lite så tar vi med krysset i ekvationen och spelar dubbelchansen X2, det vill säga oavgjort eller Tottenham. Oddset står i hela 1.85 på Unibet.
Feedback