Reklam

Manchester City - Chelsea: 1

Matchcenter
15 januari 2022 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
Etihad Stadium    Craig Pawson
13 jan 2022 at 11:05 (Uppdaterad 15 jan 2022 at 15:23) 13/01
18
0
Chans (1-X-2): 65-20-15%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Sista chansen för Chelsea att utmana om ligatiteln?

City i ligaledning med 10 poäng

I Citys senaste ligamatch åkte de till London för att möta Arsenal på Emirates. Ett möte där hemmalaget var bättre och tog ledningen rättvist då de spelade ut ligaledarna i den första halvleken. De fortsatte även ha övertaget i den andra halvan av matchen, men det var Pep och co som trots det stod för målen. Ytterligare tre inkasserade poäng blev det. De är inne i en riktigt fin period nu där de får med sig alla poängen oavsett om de spelar i ligan eller cupen. 9 vinster på de 10 senaste matcherna. Ligatiteln redan i hamn?

Chelsea i ligacupfinal

Chelsea slog ut Tottenham Hotspur i de två mötena av ligacupsemin utan några större problem. De var det bättre laget och det norra Londonlaget hade helt ärligt inte en chans att hävda sig. Men i ligan har det varit desto tyngre för de regerande europeiska mästarna. De har bara en vinst på deras fem senast spelade matcher, i resten har de spelat oavgjort. Men det har varit en del skadeproblematik och frånvaro p,g,a sjukdom samt spelare i Afrikanska mästerskapen. De börjar så smått få ihop laget och kan återigen blanda sig in i toppstriden.

Fler odds och marknader på mötet i vårat matchcenter!

Manchester City fem senaste:

Swindon – Manchester City, 1-4

Arsenal - Manchester City, 1-2

Brentford - Manchester City, 0-1

Manchester City – Leicester, 6-3

Newcastle - Manchester City, 0-4

Chelsea fem senaste:

Tottenham Hotspur – Chelsea, 0-1

Chelsea – Chesterfield, 5-1

Chelsea – Tottenham Hotspur, 2-0

Chelsea – Liverpool, 2-2

Chelsea – Brighton, 1-1

Mitt speltips Manchester City – Chelsea

Med tanke på Chelseas något ojämna form i ligan och att de kommer att sakna Mendy ett tag framöver (Afrikanska mästerskapen) då Kepa går in och ersätter i målet, blir mitt tips hemmaseger. Det spelar ingen roll vilket lag Pep ställer ut på planen eftersom att truppen är såpass bred. De har alltså 14 segrar på deras 15 senast spelade matcher och när City får igång på maskineriet är det inget som kan stoppa det. Chelsea har dessutom inte haft en lika lång viloperiod som hemmalaget med tanke på ligacupsemin i veckan.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback