Annons

Manchester City - Borussia Dortmund: (AH: -1,5) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
14 september 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Etihad Stadium    Daniele Orsato
13 sep 2022 at 12:36 (Uppdaterad 14 sep 2022 at 22:54) 13/09
15
0

Champions League gruppspelsomgång 2

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 65-0-35%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Interwetten Till Interwetten
Odds och speltips på Champions Leagues andra gruppspelsomgång mellan Manchester City - Borussia Dortmund som spelas på Etihad.

Manchester City längtar efter sin första CL-titel

Som ni alla vet har Manchester City varit ett av Europas absolut bästa fotbollslag de senaste säsongerna, inte minst sedan Pep Guardiola tog över klubben. Laget har vunnit nästan allt som går att vinna under honom, men de har ännu inte vunnit Champions League.

För att öka sina chanser att ta den där efterlängtade titeln värvade man Erling Haaland i somras, efter den succéartade inledningen på sin karriär i Manchester är det många supportrar som tror att han kan vara frälsaren. På sina nio första matcher för klubben har nämligen norrmannen stått för 12 mål, Haaland är extremt placeringsäker och har hittat ett fint samspel med De Bruyne. City vann sin första match i gruppspelet mot Sevilla på bortaplan med 0-4 och i mötet mot Dortmund på hemmaplan under onsdagen är man solklara favoriter.

Dortmund får sikta på andraplatsen

Dortmund är ett fotbollslag med många otroligt skickliga fotbollsspelare. Och även om klubbens högsta nivå är långt ifrån att nå samma höjd som Citys är känslan att man kan störa vilket lag som helst på rätt dag. Om man ser till inledningen på säsongen i Bundesliga har det sett relativt bra ut för kapten Reus och hans lagkamrater. Efter sex omgångar har laget tagit 12 poäng, vilket placerar dem på en femteplats (två poäng bakom ettan) i tabellen.

I den första gruppspelsmatchen mot Köpenhamn gjorda man inga misstag och vann bekvämt med 3-0 på hemmaplan. Nu väntar dock en betydligt svårare uppgift och samtliga spelare måste prestera på sin absoluta topp om man ska ta med sig några poäng hem från Etihad. Jag tror att Dortmund får sikta på andraplatsen före Köpenhamn och Sevilla i gruppen. Man City blir nog för svåra för samtliga lag i grupp G.

Se fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Manchester City fem senaste:

Sevilla – Manchester City, 0-4

Aston Villa – Manchester City, 1-1

Manchester City – Nottingham, 6-0

Manchester City – Crystal Palace, 4-2

Barcelona – Manchester City, 3-3

Dortmund fem senaste:

RB Leipzig – Dortmund, 3-0

Dortmund - Köpenhamn, 3-0

Dortmund – Hoffenheim, 1-0

Hertha Berlin – Dortmund, 0-1

Dortmund – Bremen, 2-3

Mitt speltips Manchester City – Dortmund

Även om City är solklara favoriter bjuds vi på en häftig match i Champions League under onsdagen. City jagar klubbens första titel någonsin i turneringen och kan mycket väl gå hela vägen denna gång. Båda lagen gjorda fina insatser i sina första gruppspelsmatcher. Jag tippar att Dortmund får det mycket tufft här. Att åka till Etihad Stadium och möta Guardiolas City är nog en mardröm för samtliga lag i Europa. City kommer att vinna, men oddsen är för låga på det raka spelet. Mitt speltips är därför att spela på att Manchester City vinner med minst två mål (-1,5 Asian Handicap).

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback