Reklam

Malung - Köping: 1

3 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
2 okt 2018 at 17:13 (Uppdaterad 3 okt 2018 at 22:11) 02/10
78
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 115,96%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-4 OT
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
I söndags spelade vi på Köping när dem tog emot Mariestas. På onsdagskvällen åker man upp till Malung och siktar på en ny triumf. Jag tycker dock inte att Malung ska underskattas och hemmalaget har bättre chans än oddsen visar.

När vi i söndags lyckades pricka hem Köping till ett fint odds efter straffläggning mot topptippade Mariestad så kändes det givetvis bra. Till den här gången kommer jag att välja att gå emot dem då jag helt enkelt tycker att Köping har blivit lite överskattade. De ligger uppe i toppen i den västra serien, men har haft ett tacksamt spelschema med bland annat tre hemmamatcher. Att man slog Mariestad är självklart starkt, men samtidigt ska man komma ihåg att Köping är otroligt starka hemma samt att Mariestad saknade ett par gubbar och har haft svårt i just Köping de senaste säsongerna. Man åker nu upp till nykomlingen Malung och man har blivit favoriter här. Jag är inte så säker på det för Malung är också ett lag som kommer att plocka de flesta av sina poäng på hemmaplan. Man åkte senast ner till Tranås och fick storstryk, men som sagt en väldigt lång resa i benen samt att man vilade sin förstemålvakt. Nu har man hemmaplan och jag tycker man ska ha bra chans.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Köping är starka hemma och svagare på resande fot, så enkelt är det. Malung slog Mariestad hemma senast med 4-2 och tycker man bör ha ännu bättre chans emot Köping. Malung att ta många poäng på hemmaplan.
  • Köping är gynnat av ett tacksamt schema? Två ganska enkla hemmamatcher som slutat med vinst. En match mot ett halvt decimerat Mariestad. Vinst borta mot ett Forshaga helt ur slag, samt förlust borta mot ett för den här säsongen kasst Skövde.

Talar emot spelet

  • Köping har trots allt plockat en del poäng. Är man lika bra som man var förra säsongen eller är det så at man tappat? De har imponerat såhär långt även om känslan ligger på att de är snäppet sämre.
  • Malung har inte visat upp någon superoffensiv ännu. Segern mot Mariestad satt långt inne. Köping är stabila bakåt.

Jag tycker att med tanke på att Köping inte blivit testade supermycket ännu så tror jag att man kommer få det tufft här. Malung visade att man kan slå ett topplag som Mariestad och då tycker jag att man ska ha bra chans igen helt enkelt. Jag testar Malung inklusive övertid/straffar till oddset 2.23 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet
Feedback