Reklam

Malung - Grums : 1

5 december 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
5 dec 2018 at 14:36 (Uppdaterad 6 dec 2018 at 22:14) 05/12
58
0

OBS, matchen spelas i Grums pågrund av isproblem i Malung

Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 103,40%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-4
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Denna viktiga match mellan Malung och Grums spelas i Grums pågrund av isproblem, men trots detta ser jag Malung med störst chans att vinna. Man har bra form samtidigt som att det grinat Grums lite ögonen senaste tiden.

Den här matchen är matchen som förmodligen avgöra vilket lag som har chansen att gå till allettan alternativt få flest poäng med sig till omstarten strax innan jul. Malung har gått som tåget den här säsongen och man har gjort det såpass bra att man är med och slåss om en plats till allettan. Man var senast stundtals utspelade av Lindlöven, men tack vare ett uppoffrande försvarsspel samt ett fenomenalt målvaktsspel så vann man ännu en match. Grums däremot har haft det tuffare senaste veckorna där man fått på sig ett par riktiga smällar. Vill laget ens vinna och ta sig till allettan? Jag tror faktiskt inte det. Man vet om att det bara skulle bli en transportsträcka till säsongsslut och det kanske är bättre att spela i en fortsättningsserie där man faktiskt har chansen. I vilket fall så talar fler faktorer för hemmalaget, som idag ändå spelar på bortaplan. 

Talar för spelet

  • Malung har en stigande form där man blivit bättre och bättre de senaste veckorna. Har tagit flera tunga skalper samtidigt som att Grums form är klart sviktande och på nedgång.
  • Robin Christoffersson kan vara en av hockeyettans bästa målvakter. Han är en stor del till varför Malung gått så bra som man gjort. Med tanke på Grums svårigheter att göra mål för tillfället så är det här klar fördel Malung. 
  • Grums har en hel del skador på tongivande spelare. Senast ställde man upp med drygt tre femmor där flera viktiga saknades.

Talar emot spelet

  • Grums har en högstanvå som är riktigt bra. Man har slagit flera topplag och har bevisat att man kan spela riktigt bra. 
  • Pågrund av isproblem i Malung får man chansen att spela denna match på hemmaplan. Såklart en fördel för Grums att slippa åka 20 mil till Malung denna onsdagskväll.

Trots att MIF får spela denna hemmamatch på bortaplan så bör man ha goda chanser att vinna idag. Man har klart bättre harmoni i truppen och oddset är godkänt. Jag testar Malung att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.88 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback