Reklam

Malung - Arboga: 1

28 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
28 nov 2018 at 17:05 (Uppdaterad 29 nov 2018 at 06:58) 28/11
49
0
Chans (1-2): 51-49%
Spelvärde: 110,16%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
Betsson Spela nu hos Betsson
Malung har imponerat den här säsongen som nykomlingar. Idag tar man emot Arboga och söker revansch för säsongens första möte som Arboga vann med klara siffror. Jag tycker oddset på ettan är lite för bra för att motstå.

Malung tog sig efter många års kämpande upp till hockeyettan efter en riktigt bra föregående säsong. Man behöll det mesta och fyllde på med några spelare vilket gjort att man är där man är idag och verkar ha etablerat sig redan på den här nivån. Man har tagit flera tunga skalper den här säsongen och får man bara lite mer jämnhet i det så är man ganska svårslagna och förmodligen också aningen underskattade. Arboga har gjort det otroligt bra med tanke på att man kommer ifrån en fjolårssäsong som var riktigt misslyckad där man med nöd och näppe lyckades hålla sig kvar. Man ligger nu på plats fem i tabellen där det i slutändan kommer att vara tre lag som kämpar om två platser till allettan. Jag ser dock inte Arboga som något stabilt lag utan man har fortfarande en del att bevisa. Att man ska vara såpass stora favoriter i en bortamatch emot Malung har jag verklige svårt att se.

Talar för spelet

  • Malung har en av seriens bästa målvakter i Robin Christoffersson. En lugn och otroligt stabil målvakt som är en stor del i att Malung gått såpass bra. Fördel hemmalaget på den fronten.
  • Hemmaplan. Malung har inte imponerat supermycket på hemmaplan, men har inte heller vikt ner sig. Skalper mot bland annat Mariestad och Köping säger en del. Jag tror inte Arboga tycker det är superkul med tre och en halv timme i buss på en onsdag till Malung en mörk novemeberkväll. 
  • En del avbräck i Arboga. Man saknar ett par killar samtidigt som att Conny Strömberg lämnat för Örnsköldsvik och backen Albin Johansson för Malmö.

Talar emot spelet

  • Arboga känns fortfarande lite svårbedömda. Man blandar riktigt bra insatser med en hel del sämre prestationer, men deras toppnivå verkar vara rätt så bra. 

Tycker oddsen ska vara klart jämnare här. Det är ej lätt att åka upp till Malung en sån här dag och hemmalaget är inte på något sätt dåliga. Mitt spel blir Malung att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.16 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback