Reklam

Malmö FF - Zalgiris Vilnius: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 juli 2022 at 19:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Eleda Stadion    Kristo Tohver
25 jul 2022 at 00:24 (Uppdaterad 27 jul 2022 at 20:55) 25/07
257
0

Champions League

Chans: 42%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-2
Bet365 Till Bet365

Spännande returmatch i CL-kvalet när Zalgiris har med sig 1-0 från första mötet i Vilnius. Tycker 2,75 på BLGM är ett väldigt trevligt odds som måste synas.

Som jag skrev i reken till första mötet så får man inte underskatta detta Litauiska storlag. Tyvärr svek MFF ”Båda lagen göra mål”-spelet den gången efter en blek insats, men vi får hoppas att den kan sitta denna gång istället, till ett väldigt mysigt odds.

Att Malmö förväntas vända på steken råder ingen tvekan om då vi har ett odds på runt 1,20 för raka segern. Visst ska det vara en klasskillnad här på hemmaplan, men vi har ändå fått se detta MFF släppa in till exempel mot Vikingur (3-2) och nu senast Sirius som fick in en med spelare utvisad.

Det kan bli nervigt och som vi vet har Zalgiris ett lag fyllt med utländska spelare som håller en helt ok nivå. Litauerna är uppe i 10 raka bortamatcher med mål i den här säsongen och även om inte motståndet är av samma kvalite så finns ett självförtroende i laget.

Ni som såg första mötet kan nog hålla med om att Zalgiris var värda något mer mål efter sanslösa lägen som brändes. Jag hoppas att man inte går ut och viker ner sig totalt här utan tar chansen och försöker chocka MFF.

Även om det sett lite bättre ut mot slutet så har Milos Milojevics lag inte alls hållit förväntningarna spel och resultatmässigt. Att man gör mål här känns dock helt givet så man kan nästan säga att man får MFF gratis.

Kan lägga till att Mittfältaren Mahame Siby klev av skadad mot Sirius vilket är ett stort tapp om om skulle missa returen.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback