Reklam

Malmö FF - Östersunds FK: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
25 april 2021 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
22 apr 2021 at 16:18 (Uppdaterad 25 apr 2021 at 19:26) 22/04
16
0
Chans: 60%
Spelvärde: 142,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-1
William Hill Spela nu hos William Hill

De regerande allsvenska mästarna ligger på plats 2 i tabellen efter två spelade omgångar. De inledde årets säsong med en av deras svåraste hemmamatcher mot Bajen. Ett möte de gick segrande ur med siffrorna 3-2. Även andra matchen var en riktigt tuff sådan när de åkte till Göteborg för att ställas mot vad som förväntas bli en av deras största utmanare om guldet, Häcken. Skåne-laget vann genom att ta ledningen med 2-0 i första halvlek. I andra reducerade hemmalaget mot ett Malmö som höll undan och tog alla tre poängen, på konstgräs.

Östersund stod i omgång 2 för den mest imponerande insatsen när de på hemmaplan krossade Örebro med 5-0. De visade upp en otroligt effektiv kontringsfotboll som gav dem en riktigt fin utdelning. Det skulle även kunna ha blivit fler mål, för Örebro var totalt utspelade. En skön revansch för Norrlandslaget som i första omgången endast fick med sig 0-0 borta mot Kalmar.

Mitt tips är att båda lagen gör mål i mötet. Jag tippar det för att Malmös defensiv har varit aningen sviktande i de två inledande matcherna och med en sådan dunderseger Östersund kommer från är de fortsatt målhungriga, de har fått nätkänning. Malmös offensiv vet vi att den med all säkerhet redan fungerar.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback