Annons

Malmö FF - Norrköping: (AH: +1,0) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
11 september 2022 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
5 sep 2022 at 21:15 (Uppdaterad 11 sep 2022 at 19:27) 05/09
176
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 27-30-43%
Spelvärde: 110,41%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
NordicBet Till NordicBet

Norrköping tog en blytung seger hemma mot Hammarby efter att ha vänt underläge. Nu dags att åka ner till Malmö och jag tror det kan blir en jämnare match än vad oddsen säger.

Pekings nya tränare Glen Riddersholm fick äntligen jubla efter en riktigt bra andra halvlek senast. Laget har verkligen vaknat till liv igen med den isländska trion, Traustason, Skulason och inte minst den duktiga Arnor Sigurdson.

Men det finns mer kvalite såklart och klubbikonen Christoffer Nyman fick spika kistan med ett riktigt snyggt mål inför Curvan och hemmaklacken.

Bra energi i Peking och det kan man inte direkt säga om nästa motståndare, MFF som kommer från förlust mot formsvaga Elfsborg med 3-2. En del skadeproblem visst, men truppen är så pass bred och kollar vi elvan mot Elfsborg är den klart godkänd.

Sjua i Allsvenskan efter 21 omgångar och såklart säsongens flopp. Nu har man även en match i Europa League i veckan hemma mot portugisiska Braga och frågan är om inte ligan vaskas lite nu. 

Jag räknar med en del rotation i Malmö samtidigt som Peking kommer hungriga med 4-1-krossen mot Bajen i ryggen. Tror islandsshowen fortsätter nere i Skåne.

Mitt utgångsspel blir Norrköping +1 asian hcp. Har väldigt svårt att se laget förlora med mer än 1 mål mot dagens trötta MFF. Provar dock även raka segern till över 5x.

Söndagsmatch vilket betyder endast tre dagars vila för Malmö som matchats hårt på slutet. Nej det här spelet känns bättre ju mer jag tänker på det. 

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback