Reklam

Malmö FF - Kalmar FF: x

Matchcenter
17 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
14 maj 2021 at 15:55 (Uppdaterad 17 maj 2021 at 20:25) 14/05
19
0
Chans (1-X-2): 35-40-25%
Spelvärde: 200,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Efter att sex omgångar gått av årets Allsvenskan och det vi sett av de svenska mästarna i inledningen har det varit en krokig väg till tredjeplatsen. Tre vinster har det blivit, först mot Hammarby hemma(3-2), i matchen efter mot Häcken borta(1-2)och i omgång fem, hemma mot Varberg(3-2). Förlusten kom mot serieledarna Djurgården på Tele2(3-1). En match de på förhand bara skulle ta alla poäng i var den mot Östersund hemma, men det gick inte vägen trots att Colak sköt in ledningsmålet i början av andra, istället tappade de till 1-1 i slutminuterna när Mukiibi kvitterade.

Mötet mot AIK senast slutade som förväntat rättvist med ett oavgjort(1-1)resultat.

Kalmar är det enda laget som inte åkt på en förlust ännu. De har mer eller mindre kryssat sig till sjätteplatsen, fyra oavgjorda matcher har det blivit och två vinster, vilket är en oerhört stark inledning jämfört med förra säsongen. Detta beror till stor del på att Henrik Rydström med sin impact har börjat styra skeppet i rätt riktning. De är ingen klubb som kommer att vara med och slåss om SM-guldet, men troligtvis kommer de hålla sig alldeles under toppen av tabellen och ta poäng från lagen som befinner sig högst upp.

I vårat matchcenter finns det fler marknader och odds på mötet mellan Malmö FF - Kalmar!

Det har oftast varit målsnålt i Kalmars matcher i inledningen av säsongen, men nu ställs de mot ett av de bäst rustade offensiva lagen i ligan och jag tippar att Rydström har en plan för att bemöta hotet på bästa sätt. Kalmar har inte spelat mot alltför många av topplagen ännu förrän i de två senaste omgångarna, Elfsborg(2-2) och IFK Göteborg(0-0). Tipset blir därmed att genom att de bevisat att de kan hålla jämna steg med de bättre lagen både hemma och borta att de får med sig ett kryss.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback