Reklam

Malmö FF - Helsingborg: (AH: -2,5) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 juni 2022 at 19:10 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
23 jun 2022 at 15:09 (Uppdaterad 27 jun 2022 at 21:11) 23/06
18
0
Units: 1/10
Hit/Miss: 2-1
Unibet Till Unibet
Malmö FF tar på Eleda Stadion emot Helsingborg i omgång 11 av Allsvenskan. Vi analyserar och ger dig speltips på mötet med odds från vårat matchcenter.

Bekväm match för Malmö i omstarten

Malmö har inlett denna säsong relativt svagt om man ser till vilka spelare som finns i truppen. På pappret har Malmö förmodligen den bästa truppen av alla lag i Allsvenskan. Därför är det förvånande att laget enbart har lyckats göra 11 på sina 11 inledande matcher. Ett mål per match i snitt är för dåligt för ett lag av Malmös kaliber. När Helsingborg kommer på besök under måndagen bör man kunna göra ett par mål och snygga till statistiken något. På sina fem senaste matcher har klubben faktiskt förlorat tre och det är dags för Malmö att börja vinna sina matcher om man vill vara med och slåss om guldet. Räkna med att detta blir en enkel match för de himmelsblåa.

Läs om vem vi tippar vinner skytteligan i Allsvenskan 2022!

Helsingborg i kris

Helsingborg tog klivet upp i Allsvenskan inför denna säsong efter ett kval mot Halmstad. Det var inte många som trodde att HIF skulle vinna kvalet, men det gjorde man och i Allsvenskan har inledningen varit riktigt tuff. Efter 11 omgångar har klubben enbart lyckats skrapa ihop 5 poäng med en målskillnad på 9:18. Om Helsingborg vill undvika en jobbig nedflyttning är det dags att klubben börjar plocka poäng. HIF kommer till matchen mot Malmö med fem raka torskar i Allsvenskan och det är inte mycket som talar för att man löser någon poäng i denna match. Detta blir riktigt tuff för de rödblåa.

Här hittar du fler odds och marknader på mötet!

Mitt speltips Malmö - Helsingborg

Malmö kommer givetvis till denna match som solklara favoriter. Även om de himmelsblåa har inlett säsongen svagt borde detta bli en enkel match. Det är inget snack om att Malmö kommer vinna, men frågan är bara med hur mycket. Jag tror det kan bli en överkörning och mitt speltips blir att Malmö vinner med minst tre mål (-2,5 asian).

Se fler speltips på sidan här!

Malmö fem senaste:

Malmö - Trelleborgs, 2-0

Degerfors - Malmö, 0-2

Hammarby - Malmö. 0-0

Malmö - Häcken, 1-2

Djurgården - Malmö, 4-0

Helsingborg fem senaste:

Helsingborg - Jönköpings Södra, 2-0

Elfsborg – Helsingborg, 1-0

Helsingborg – AIK, 1-2

Helsingborg - Värnamo, 1-4

Degerfors – Helsingborg, 2-1

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback