Reklam

Malmö FF - Sirius: Malmö vinst & under 4,5 mål i matchen

Matchcenter
26 augusti 2018 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
22 aug 2018 at 20:41 (Uppdaterad 26 aug 2018 at 16:53) 22/08
29
0
Chans: 60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
SuperLenny Spela nu hos SuperLenny

Malmö minskar sakta men säkert avståndet till lagen i toppen, framförallt till tredjeplatsen som garanterar kval till Europa League. Man har nu bara fyra poäng upp till IFK Norrköping som ligger 3:a. Inför dagens match har man åtta raka matcher utan förlust, varav sex slutat med seger. 

Sirius studsade tillbaka efter en bedrövlig formsvacka, då man inte hade vunnit på 11 raka matcher, innan man slog Brommapojkarna på bortaplan. Därefter fortsatte tre poängen att rulla in i tre raka matcher, innan Dalkurd bröt den sviten i den senaste omgången. Nu återstår att se hur Sirius kommer hantera det hela på bortaplan mot ett formstarkt Malmö FF. 

Speltips:

Malmö FF är på väg upp i tabellen med vittring på Europa platserna. Säsongen för deras del är redan ett fisko och det kan bara räddas upp med åtminstone en tredje plats så att det blir spel i Europa nästa säsong. I veckan spelar man Europa League kval mot danska Midtjylland och där kan jag tänka mig att det kommer gå åt en hel del energi. Man möter Sirius bara tre dagar senare. Jag tror fortfarande att Malmö kommer vinna men jag tror inte på en målrik match. Malmö-spelarna lär inte köra slut på sig själva mot Sirius, utan de kommer göra det som behövs för att vinna. Jag kommer spela på att Malmö FF vinner & att det blir under 4,5 mål i matchen, till 1,80 i odds hos Super Lenny.

  • Enkel sida
  • Bra utbud
  • Optimalt för livebetting

Kommentarer

Feedback