Reklam

Malmö FF - Östersunds FK: 1

Matchcenter
14 juli 2018 at 18:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Swedbank Stadion
13 jul 2018 at 19:16 (Uppdaterad 14 jul 2018 at 19:55) 13/07
41
0
Chans (1-X-2): 60-30-10%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser

Andra allsvenska matchen efter VM-uppehållet. Guldfavoriten Malmö ligger väldigt oväntat långt ner i tabellen och har halkat efter täten. De ligger nämligen på en 10:e plats nio poäng efter serieledande AIK.

AIK är ett lag som är svåra att ta poäng på och de kommer med all säkerhet inte släppa många poäng gratis och därmed blir det svårt för Malmö att ta in. Malmö var inför säsongen skyhöga favoriter att vinna hela serien efter framgångar i Europa och en enormt mycket större ekonomi än de flesta klubbar i serien. 

Malmö kommer in till matchen med två segrar i bagaget. Bra självförtroende och starka offensivt där man gjort sju mål på de två senaste. Senast i CL-kvalet borta mot Drita vann man med 3-0 och i allsvenskan inledde de efter uppehållet mot Sirius på bortaplan där man vann med 4-0. Markus Rosenberg och Carlos Sandberg, Malmös två offensiva målgörare kom igång direkt och gjorde mål direkt. De har sett riktigt bra såhär långt och jag tror Malmö blir svårslagna i andra delen av Allsvenskan.

Östersund övertygade senast mot Hammarby och hämtade upp underläge till vinst med 2-1. Saman Ghoddos satte dit avgörande målet. Ett Östersund som tappat landslagsaktuella Ken Sema till Watford och frågan är hur mycket det har påverkat laget. Det återstår att se. Visst kommer man med en stark vinst men jag tror Malmö blir för svåra på bortaplan och Malmö går segrande i matchen till 1,74!

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback