Reklam

Malmö FF - IFK Norrköping: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
28 juli 2018 at 18:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Swedbank Stadion
27 jul 2018 at 17:01 (Uppdaterad 28 jul 2018 at 20:03) 27/07
18
0
Chans: 70%
Spelvärde: 118,30%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Toppmöte i allsvenskan när Malmö tar emot Norrköping hemma på Malmöstadion. Malmö har hittills i säsongen varit en av Allsvenskans besvikelser. Man hade stora förhoppningar på att Malmö skulle vara med bland de första redan från start men halkade efter direkt och har fått kämpa för poängen i många matcher där man egentligen ska ha tre enkla poäng.

Malmös trupp har absolut ambitioner att vinna hela Allsvenskan men ser just nu tufft ut eftersom att man har 13 poäng upp till serieledande AIK som inte släpper till särskilt många poäng. VM-uppehållet ser ut att ha varit väldigt välbehövligt för Malmös del som börjat väldigt starkt men fem vinster av sex möjliga. Tre Champions League-kval matcher där man vunnit alla tre. Malmös två anfallare Rosenberg och Strandberg är i bra form, inte minst Strandberg som gjort fyra mål de senaste tre matcherna. 

Norrköping är formstarka likaså och har två raka vinster i Allsvenskan, visserligen på hemmaplan där man är bäst i serien. De ligger på en fin tredjeplats än så länge. Norrköping gjorde nu under sommaren en prestigevärvning när man plockade hem Alexander Fransson från Basel. Given startspelare som tar plats i startelvan direkt. 

Två offensiva lag och det känns absolut inte som att det blir en 0-0 match. Malmö gör garanterat på på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i de senaste fyra mötena och mycket talar för att det blir så även denna match. Båda lagen gör mål till 1,69!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback