Reklam

Malmö FF - IFK Norrköping

2 april 2016 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
I helgen drar äntligen allsvenskan 2016 igång, och många förväntningar finns på premiären. I helgen så kommer samtliga matcher i omgång 1 att spelas, vilket ger oss massor av odds att betta på. Först ut är Malmö FF som tar emot de regerande mästarna IFK Norrköping på hemmaplan.

Spela på målgörare

Matchen som kommer spelas på Swedbank Stadion är en viktig match för att skapa ett bra självförtroende inför säsongen. En förlust här, och det kan vara lätt att komma in i dåliga tankar till resterande matcher av säsongen. Av att döma av de båda lagens försäsong och spel i svenska cupen, så har Malmö FF en fördel. Efter att laget har glänst under deras tidigare matcher, så tror vi att matchen kommer att spelas hem av skåningarna. Även oddset talar för att det kommer bli en vinst för Malmö FF.
  • Malmö FF vinner matchen - 1.66
  • Oavgjort - 3.75
  • IFK Norrköping vinner matchen - 5.00
Vi har valt att spetsa till oddsen lite för matchen. Därför kommer vi betta på målgörare. Det är ganska knepigt, men vi tror Malmö FFs stora stjärna Marcus Rosenberg kommer att göra första målet. Att tippa målgörare i en match är ett bra sätt för dig att spela med höga odds.
  • Marcus Rosenberg gör första målet - 5.50

Spela hos Bet365

Denna gång har vi valt att spela på betting inne hos världens största spelsajt för odds. Det är naturligtvis bet365 som vi syftar på, och det är ett starkt tips för alla de spelare som saknar en bettingsida att spela på. Inne hos Bet365 så erbjuds det otroligt generösa odds. Det ryktas till och med om att bet365 är den bettingsajt som har bäst odds online.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback