Reklam

Malmö FF - Djurgården: 1

Matchcenter
25 augusti 2019 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
24 aug 2019 at 00:05 (Uppdaterad 25 aug 2019 at 19:27) 24/08
64
+1
Chans (1-X-2): 50-33-17%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Svenska Spel Spela nu hos Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
- Malmö är ruskigt starka på hemmaplan
- Matchen spelas på naturgräs
- Traustasons comeback har lyft Malmö

Häftig match! Seriefinal mellan de två favoriterna att ta hem SM Guldet 2019. Första mötet slutade 1-1 på bortaplan där mycket av snacket efteråt var skadan på viktige Traustason efter en ful tackling. Han var varit saknad sedan dess och har nu de senaste matcherna kommit tillbaka och har varit viktig i Malmös spel.

Djurgården gjort en riktigt imponerande säsong med ett spelarmaterial som på förhand såg ut att få det svårt att utmana om Europaplatserna, men har under nya tränarparet spelat en riktig bra och balanserad fotboll som givit dem ett försprång på tre poäng ner till Malmö inför matchen. Defensiven är riktigt solid och ett tryggt grundspel som spelarna är väldigt trygga i som gjort att de har hållit en väldigt hög lägsta nivå. Detta blir endast Djurgårdens fjärde bortamatch på gräs denna säsongen och  osäkert kring hur spelet fungerar där. Hittills 1O och 2F mot ganska svagt motstånd (Helsingborg, Kalmar och Falkenberg).

Malmö har den bästa truppen i Allsvenskan spelare för spelare vilket de visade i början av säsongen. De tappade serieledningen efter att man spelat fyra raka oavgjorda matcher innan de blev islossning hemma mot Falkenberg senast där man vann med 5-0. Det är på hemmaplan man är oerhört starka och har tillsammans med Hammarby varit bäst på hemmaplan. Denna säsongen med raden 8-2-0. Det är hemma på naturgräset de trivs bäst.
Malmö  brukar ha en förmåga att prestera när det verkligen gäller och detta är matchen de måste vinna för att inte ge Djurgården en superchans till SM Guldet.


Sammanfattningsvis kommer det vara en oerhört avgörande för vilket lag som kommer ta hem guldet. Malmö är vana av att höja sig när det verkligen gäller och har den bästa truppen och formsvackan verkar vara över. På hemmaplan är det oerhört starka och jag ger dem ca 50% chans att vinna och hittar därmed spelvärde på den rak 1 till 2,15.
 

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Svenska folkets spelbolag

Kommentarer

Feedback