Reklam

Malmö FF - Dalkurd: Över 2,5 Mål

Matchcenter
27 maj 2018 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
25 maj 2018 at 11:36 (Uppdaterad 27 maj 2018 at 16:54) 25/05
38
0
Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Det är nog inte så många som har missat Malmös svaga inledning på säsongen och att tränaren Magnus Pehrsson fått sparken. Den här säsongen är verkligen inte på Malmös sida, för man har även en drös av nyckelspelare skadade. Mot Häcken senast hade man ungefär 5-7 startspelare på skadelistan, men ändå lyckades man bryta den negativa trenden på fyra raka förluster, genom att besegra Häcken med 2-0. 

Dalkurd närmar sig Superettan för varje omgång som går. Spelmässigt ser det ok ut men frågan är om inte spelet kommer svikta så småningom efter alla förluster. Problemet hos Dalkurd är att man inte kan hitta någon balans i laget, vilket har gjort att man släppt in alldeles för många billiga mål. Inför dagens match har man åtta förluster på de 10 senaste matcherna. 

Malmö vann äntligen en match senast mot Häcken och man ska nämna att de spelade bra mot Hammarby också trots förlusten, kanske är Malmö på gång igen. Den här matchen kan nog bli den sista för tränaren Azrudin Valentic om Dalkurd skulle förlora. Jag tror att på en målrik match eftersom Malmö saknar så många defensiva spelare, samtidigt som Dalkurd kanske är det sämsta laget defensivt. Malmö kommer ligga på för en seger med minst två mål och Dalkurd snittar ungefär ett mål per match. Mitt spel blir över 2.5 mål.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback