Reklam

Malmö FF - AFC United: Under 3,5 Mål

Matchcenter
1 juli 2017 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Swedbank Stadion
1 jul 2017 at 09:34 (Uppdaterad 17 jul 2017 at 13:43) 01/07

Chans (över-under): 35-65%
Spelvärde: 116,35%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 4/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Kör en litet försök på under i denna match som välförtjänt har en hög lina (3.5).

AFC med ny tränare som får svåraste möjliga uppgift i omstarten. Laget har fått ett par veckor om det skrivs om nytt spelsätt, vilket jag tror kommer resultera i ett något mer defensivt AFC för att börja skrapa ihop poäng. Vi kommer med all sannolikhet få se en buss framför AFCs mål idag, allt annat vore fullkomlig idioti från AFCs sida. 

Mff då. Ruskigt svag insats i den enda träningsmatchen under uppehållet, dock inget att lägga kraft på. Man står inför tufft matchande vilket jag tror kommer spegla dagens 11a och även matchbild. MP gillar att rotera och vila spelare och vi vet sen tidigare att norrmännen kommer stå utanför startelvan, även nyförvärven dahlin och sarfo är ännu ej tillgängliga för spel. 

Liten risk för underskattning här tror jag. Alla tror väl på 5-0 till Malmö men jag är inte alls säker utan tror istället att MFF kan komma att bli något passiva vid en 2 / 3-0 ledning, om det ens blir så stora siffror. 

En annan intressant iakttagelse på MFF är att de vid några tillfällen haft lite svårt att hacka hål på riktigt defensiva lag. Jag har upplevt att dynamiken ändrats när man bytt ut Rakip / Lewicki mot Eikrem och detta syns även i assist protokollen. 

Tar lite mindre än medel insats på u3.5!

 

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback