Reklam

Malek Jaziri - Daniel Dutra Da Silva: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
23 juli 2022 at 14:00 - Tennis, ATP
Grandstand, Tennis Stadium Kitzbuehel
23 jul 2022 at 10:43 (Uppdaterad 23 jul 2022 at 16:02) 23/07
48
+1
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 133,00%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Han är inte som i fornstora dar precis Jaziri, men frågan är om han inte undervärderas lite här.

Jaziri har alltid varit en av de mest omöjliga spelarna att värdera. När han varit som bäst har han slagit några av världens bästa spelare. När han varit som sämst har han knappt träffat bollen, snudd på bokstavligt. Nu har han fallit ifrån de senaste åren. Han håller inte riktigt på challengertouren längre vanliga veckor, men han gör det ibland. Han har fortfarande stunder där han kan slå vettiga spelare. Så sent som i juni var han i semi i en challenger.

Motståndet här är svagt.

Dutra Da Silva är rankad 220 i världen men han är inte så bra. Han har harvat på futuretouren i hur många år som helst. Nu när rankingen och turneringarna blivit urvattnade har han genom att spela mycket i svaga startfält gått upp lite på rankingen men han är verkligen ingen bra spelare. Han vinner strömatcher på challengertouren som bäst.

Kitzbuhl, lite speciella förhållanden med hög höjd och snabb bollflykt. Bör passa Jaziri helt okej. Dutra Da Silva också extremt orutinerad på en här nivån. Han är 34 år gammal och har spelat en match på atp-nivå under sin karriär. Inte så mycket att luta sig emot här kanske alltså.

Jag tycker det är värt att ta chansen på Jaziri. Har han en vettig dag kan han mycket väl vara klart bättre.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback