Reklam

Málaga - Valencia: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 februari 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio La Rosaleda    Daniel Trujillo
15 feb 2018 at 12:15 (Uppdaterad 17 feb 2018 at 22:36) 15/02
95
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 116,85%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Viktigt möte på La Rosaleda under lördagen dit Valencia letat sig för att ta sig an Malaga. Hemmalaget är i kraftigt behov av tre poäng här och det borde ge oss en öppen matchbild med ett gäng mål.

Malaga har haft en bedrövlig säsong så här långt då laget placerar sig som jumbo i La Liga med endast 13 poäng på kontot. Just nu har de hela sju poäng upp till Levante på säker mark så något oavgjort resultat borde inte vara av intresse när de tar emot Valencia inför de egna fansen. Målskyttet har inte varit det bästa under säsongen, med endast 14 mål, men jag tycker ändå att de skapar en hel del framåt. Dessutom måste de chansa lite extra framåt här och det borde öppna upp det rejält. De kom inte till särskilt mycket i senaste omgången mot Atletico Madrid (0-1) men de ställs inte alls inför samma defensiv här. De ska ha goda chanser att få hål på ett darrigt bortaförsvar, men frågan är hur de står sig defensivt.

Valencia har gjort det riktigt bra i La Liga den här säsongen då laget placerar sig på en tredjeplats i tabellen med bra grepp om en CL-plats. Spelet har dock inte sett som bäst ut den senaste tiden, även fast de tog en seger i derbyt mot Levante (3-1) förra helgen. Valencia var det bättre laget i matchen men de fick god hjälp av domaren att plocka de tre poängen. Innan den segern hade Valencia tre raka förluster på kontot så vi kan nog ändå sätta ett litet frågetecken för formen. Det är framförallt det defensiva hos Valencia som jag tycker sett tveksamt ut den här säsongen. Till den här matchen har man dessutom frågetecken för både Kondogbia, Garay och Gabriel, vilket drabbar det defensiva ordentligt. Framåt ser det ut som Pereira och Rodrigo missar lördagens match men där har Valencia en helt annan bredd för att få hål på Malaga.

Talar för spelet:

  • Malaga måste helt enkelt chansa framåt för att lägga beslag på tre poäng under lördagen. De har ett tufft spelschema framför sig och kan inte nöja sig med oavgjorda resultat i jakten på nytt kontrakt.
  • Valencia har en av ligans vassaste offensiv med ett snitt på nästan exakt två mål per match. Nu ser de ut att sakna Rodrigo och Pereira men det spelar mindre roll med den bredd som laget har.
  • Defensivt tycker jag att Valencia sett darriga ut den här säsongen och de har släppt in mål i 13 av 15 bortamatcher, cupen inkluderad. Dessutom frågetecken för Kondogbia, Garay och Gabriel.
  • Det brukar bli målglada matcher när dessa två lag drabbar samman. Fyra av de fem senaste matcherna har nämligen klivit över 2,5 mål.

Jag tror på en väldigt öppen match här och det brukar kunna bjudas på en del mål när Valencia är i farten. Coolbet erbjuder oddset 2,05 för minst tre mål i matchen och det hugger jag utan att blinka. En tyngre insats åker in!

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback