Reklam

Málaga - Real Sociedad: Över 2,5 Mål

Matchcenter
22 april 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio La Rosaleda    Javier Estrada
21 apr 2018 at 16:04 (Uppdaterad 22 apr 2018 at 18:05) 21/04
46
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 113,85%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Estadio La Rosaleda bjuder in till match under söndagen där Malaga tar emot Sociedad. Hemmalaget är redan klara för spel i andraligan nästa säsong och det tror jag gör att vi får se en väldigt öppen matchbild med många mål.

Malaga har haft en usel säsong och är redan nu, med fem omgångar kvar, klara för spel i andraligan nästa säsong. Med ingenting att spela för så tror jag ändå att de vill bjuda till inför de egna fansen och lira en offensiv fotboll. De har endast gjort tre mål på de fem senaste hemmamatcherna förvisso men samtidigt ska det nämnas att motståndet varit knallhårt. De gjorde ändå ett mål mot Real Madrid (1-2) i senaste hemmamatchen och mål blev det även i näst senaste hemmamatchen mot Villarreal (1-0). Nu är det inte alls den typen av motstånd som väntar så visst ska de kunna vara med och bidra till överspelet här. Väldigt offensiv uppställning i förlustmatchen mot Levante (0-1) senast och jag förväntar mig en liknande elva nu.

Sociedad har inte heller haft någon lyckosam säsong då laget placerar sig på en 11:e plats i tabellen med åtta pinnar upp till en europaplats. Formen är dock på topp, med tre raka segrar, och dessa lär fortsätta komma om de ska ha någon som helst chans med fem omgångar kvar. Det offensiva har sett ruskigt bra ut med nio mål framåt på de tre senaste matcherna och tre mål på självaste Atletico Madrid (3-0) sist lär innebära självförtroende. Fyra raka nollor är även det imponerande men jag skulle inte vilja påstå att de fått någon större ordning på det defensiva spelet, som sett bedrövligt ut under stora delar av säsongen. 52 insläppta mål under säsongen är ingen vacker siffra.

Talar för spelet:

  • Malaga är redan klara för spel i Segundan nästa säsong och lär därför inte ha något större fokus på försvarsspelet. Det borde bli full gas framåt här.
  • Sociedad har åtta poäng upp till en europaplats och kommer inte nöja sig med annat än seger här.
  • Gästerna har väldigt gott självförtroende i den offensiva biten för dagen med nio mål på de tre senaste ligamatcherna.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback