Reklam

Málaga - Real Betis: Över 2,5 Mål

Matchcenter
18 december 2017 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio La Rosaleda    Javier Alberola
18 dec 2017 at 00:33 (Uppdaterad 18 dec 2017 at 23:00) 18/12
79
0

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 115,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Måndagsmatch från La Liga och det vankas andalusiskt derby på La Rosaleda då Malaga gästas av Real Betis. Två lag som utan tvekan vill förbättra sin tabellposition så jag räkna med högt tempo och förhoppningsvis en del mål.

Malaga har inte gått särskilt bra den här säsongen då laget placerar sig som nästjumbo i tabellen med elva inspelade poäng. Det har dock sett bättre ut den senaste tiden då laget spelat in sju poäng på de fyra senaste omgångarna. Men nu gäller det att ladda om på nytt och med fyra pinnar upp till Deportivo La Coruna på säker mark så är det givetvis bara seger som gäller här, speciellt mot en motståndare som Betis. Malaga kommer inte ha någon större respekt för gästerna och det kan i slutändan bli deras fall. Betis har inget större försvarsspelet, vilket Malaga kan utnyttja, men de är ruskigt vassa i kontringsspelet. Vi har dessutom frågetecken för mittfältaren Recio hos hemmalaget och det vore ett väldigt tungt avbräck för det defensiva om han inte kommer till spel.

Real Betis hade en pigg start på säsongen  men har gått väldigt tungt den senaste tiden och sjunker allt längre ner i tabellen. Endast två inspelade poäng på de fem senaste omgångarna gör att laget befinner sig på en 14:e plats i tabellen. Direkt pinsam insats näst senast mot Las Palmas (0-1) men jag tycker att laget helt klart förtjänade mer i senaste omgången hemma mot Atletico Madrid (0-1). De tog sig till flertalet heta lägen i den matchen och kommer de upp i samma nivå här så tror jag knappast att de blir en tredje raka nolla i målprotokollet för de grönvita. Defensivt har de dock en hel del att arbeta på, då endast Las Palmas släppt in fler mål efter 15 spelade omgångar. Betis snittar nästan exakt två insläppta mål per match men jag tror knappast att vi får se någon ny defensiv taktik från tränare Quique Setien. Han vill spela en offensiv fotboll och lär därför inte komma till La Rosaleda för att gneta till sig en poäng.

Talar för spelet:

  • Inget av lagen kommer nöja sig med ett oavgjort resultat i den här matchen
  • Derby brukar innebära ett högt tempo och en matchbild som svänger ordentligt
  • 3 av de 4 senaste matcherna lagen emellan på La Rosaleda har klivit över 2,5 mål
  • Det är utan tvekan två av ligans sämsta försvar som kliver ut på gräset här

Talar emot spelet:

  • Betis har en mycket fin offensiv men har inte gjort något mål på två raka matcher
  • Det kan bli mer kamp än skönspel med så viktiga poäng på spel

Mycket trevlig måndagsmatch detta och jag tror verkligen på full gas framåt från start. Malaga är det lag som är mest intresserade av tre pinnar och eftersom de spelar inför sina fans så tror jag på en väldigt bra matchbild för överspelet. Betsson erbjuder 1,93 för över 2,5 mål i matchen och det tycker jag är generöst!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback