Reklam

Mainz - Schalke

12 februari 2016 at 21:30 - Fotboll, Tyskland - 1. Bundesliga
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Dag: fredagen den 12:e februari
Tid: 20.30
Plats: Coface Arena, Tyskland
Då var det dags för den 21:e omgången i Bundesliga. Båda lagen är med och krigar om både Champions League platserna eller Europa League platserna. Detta gör den här matchen väldigt intressant då båda lagen kan plocka placeringar vid vinst i denna match. Om Schalke vinner matchen kan dom gå upp på en tredjeplats och därmed en direktplats till Champions League. Om Mainz vinner matchen kan dom gå upp på en femteplats och därmed en direktplats till Europa League.

Hemmalaget Mainz ligger för tillfället på en sjundeplats i Bundesliga. Mainz har hyfsat bra form då man har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Mainz har en tuff kommande period då man möter Schalke, Bayer Leverkusen och Bayern Munchen i sina fyra nästa matcher. Därför kan poäng i denna match vara avgörande för deras del. Bortalaget Schalke ligger för tillfället på en fjärdeplats i Bundesliga. Schalke har också bra form och man har precis som Mainz vunnit tre av sina fyra senaste matcher i Bundesliga.

Matchen 
Senaste mötet lagen emellan slutade med en vinst för Schalke. Matchen spelades då på Schalkes hemmaplan och det blev 2-1 till Schalke. Båda lagen har bra form och det lär bli en härlig match att kolla på. Schalke kommer antagligen ha mycket boll och äga större delen utav matchen. Schalke har för mig en bättre trupp än vad Mainz har och därför tror jag att Mainz kommer få det tufft. Det kommer säkert vara mycket chanser åt båda håll, precis som det är i en vanlig tysk fotbollsmatch.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från bet365.com
Mainz, 2.90

Oavgjort, 3.40

Schalke, 2.45

Mitt tips: Vinst Schalke

Det senaste mötet slutade med vinst för Schalke, så tror jag även blir fallet i denna match. Båda lagen är inne i bra form, men Schalke har en vassare trupp och har rutin för täta matcher vilket jag tror kommer bli avgörande. Oddset på en vinst för Schalke i denna match är väldigt lockande och därför väljer jag att spela på detta.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback