Annons

Mackenzie McDonald/Marcelo Melo - Thanasi Kokkinakis/Jordan Thompson: 1 - Speltips

Matchcenter
3 januari 2023 at 05:15 - Tennis, ATP
Court 3
1 jan 2023 at 14:49 (Uppdaterad 3 jan 2023 at 05:46) 01/01
60
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-0
Bethard Till Bethard
De är vana vid att spela med partners som är mycket bättre än de själva, Kokkinakis och Thompson. Hur går då detta?

Faktiskt något som man kan ha som någon slags tumregel i dubbel. Spelare som är vana vid att spela med partners som är mycket bättre än dem. Tänk Kokkinakis med Kyrgios. Eller Martin med Chardy för den delen som jag har ett speltips ute på. När de istället måste spela med likvärdiga eller sämre partners, då blir det nästan alltid pannkaka.

Här tycker jag det är risk för dubbelpannkaka. Kokkinakis som sagt, han är van vid att ha antagligen världens bästa dubbelspelare bredvid sig. Thompson, han hoppar in och spelar dubbel ibland när någon bra landsman saknar partner, typ. Nu tillsammans. Man ska absolut inte avfärda dem. De är duktiga dubbelspelare båda två. Men som sagt. Jag är inte så övertygad om att detta blir en positiv upplevelse för dem.

Melo sladdar och har svårt att hitta vettiga partners. Här kan det verka som att han verkligen är inne i frysboxen och rotar och delvis är det väl så. Vi snackar om en tidigare världsetta som förut kunde välja och vraka fritt. Nu måste han ta en singelspelare som inte ens är topp-50. Men det man ska ha med sig med McDonald är att han trots sin spelstil är rätt bra i dubbel, och jag tycker också det borde passa Melo rätt bra att spela med honom.

För mig är detta en 50/50-match rakt av. Det luktar supertiebreak lång väg. 2,30 är jättebra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback