Annons

Maccabi Haifa - Benfica: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 november 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Sammy Ofer Stadium    Anthony Taylor
31 okt 2022 at 11:43 (Uppdaterad 2 nov 2022 at 22:53) 31/10
58
0

Champions League

Chans (1-X-2): 19-20-61%
Spelvärde: 103,70%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-6
Betway Till Betway

Vi fortsätter med att försöka skörda frukt på ett av säsongens utropstecken så här långt i Europa. Nu ska man försöka skjuta hem gruppsegern nere i Israel och jag synar.

Mitt spel: Benfica rak seger.

En liten rysare i Grupp C att vänta i kampen om gruppsegern samt om platsen till Europa League. 

PSG - 11 poäng

Benfica - 11 poäng

Juventus - 3 poäng

Maccabi - 3 poäng

Portugiserna har fyra mål sämre målskillnad till PSG och det kan fransmännen tacka Maccabi för då man slaktade dom med hela 7-2 hemma i Paris förra omgången. Kan Israelerna falla ihop på hemmaplan likt detta? Tveksamt men inte helt omöjligt.

Benfica är helt fantastiska nu och man bjöd återigen på en klass-insats i helgens ligaspel när Chaves fick smaka på Schmidts maskiner. 2-0 redan efter 9 minuter varav Neres 1-0-mål var något extra för ögat. Matchen slutade 5-0 och man håller undan med 6 poäng i ligatoppen ner till Braga.

10 vinster och en oavgjort med 29-5 i målskillnad så här långt i den portugisiska ligan är klass. Lagbygget är något alldeles extra och vi såg mot hur man trots en tidig ledning bara fortsätter att mala på. Fem olika målskyttar är även något som sticker ut och kolla upp 4-0 målet mot Chaves... Sanslös utrullning samt avslut och man sitter bara o gapar. (Blev dock marginellt avblåst för offside).

Den spelglädjen som finns hos Benfica är på högsta nivå. Kan vi bjudas på något liknande som i helgen skulle det inte förvåna mig om det rann iväg. Maccabi är dugliga på hemmaplan men nu måste man gå för poäng och med den motivation som finns hos gästerna att förlänga den sjuka sviten på 29 raka utan förlust samt vinna gruppen ska vara för svår uppgift.

PSG har Juventus på bortaplan. Har Juve en bra kväll kan det mycket väl bli poängtapp för fransmännen där som visat lite svaghetstecken defensivt mot slutet.

Benfica har nyligen slagit Porto och Juventus på bortaplan, samt lyckats lösa 1-1 i Paris. Nej det här ska man bara ta. Daniel Sundgren som varit fin i Haifas backlinje missar matchen pga skada. Julian Draxler ser ut att missa för gästerna som annars har ett ljust läge i truppen.

Benfica rak blir mitt speltips men kommer nog även köra matta med lite tuffare linor här med.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback