Reklam

Luleå - Linköping

2 februari 2016 at 20:00 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Två formstarka lag drabbar samman

Efter förmiddagens nya vinst på KHL fortsätter vi med ett nytt spel i SHL. Det är veckans chansning!

Sedan december är faktiskt Luleå och Linköping Svenska Hockeyligans två formstarkaste lag och har tagit fler poäng än både Frölunda och Skellefteå. Det är två lag som gillar att spela fysiskt och med bra tempo och jag tror att det kommer att bli en riktigt tight match med mycket fysiskt spel och relativt få målchanser.

Till skillnad från både Skellefteå och Frölunda är detta två lag som har satsat mycket på utländska importer. Framförallt spelare från Nord Amerika och som alltid så brukar dessa spelare vara lite mer fysiska än andra. Mycket tyder helt enkelt på att det blir en match med mycket kamp. Båda lagen har dessutom stekheta målvakter som bör klara av de flesta lättare lägen - det krävs helt enkelt ett par klara målchanser för att få hål på något av lagen idag.

Tittar man på de senaste mötena mellan lagen har det ofta faktiskt varit ganska mycket mål. Men då har lagen kommit in med olika förutsättningar. Inte under någon av dessa mötena har båda lagen haft den kampviljan, kämparglöden och formen som de har just nu.

Vårt spel

Bet365 ligger väldigt högt på U2.5 mål i mina ögon - hela 10.0 i odds! Det kan jämföras mot Unibet's 6.50 eller Nordicbet's 6.45. Jag tycker helt enkelt att 365 har lagt sig lite väl högt och i mina ögon är det bara att gå in och testa.

Vi spelar helt enkelt att det blir under 2.5 mål i matchen. Det betyder att vi vinner på resutlaten 0-0, 1-0, 0-1, 2-0, 0-2 och 1-1. Det känns som några väldigt troliga resultat.

 
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback