Reklam

Luleå HF - Frölunda HC

29 februari 2016 at 12:42 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Vi tror på målsnålt i Coop Norbotten Arena

Förmodligen kommer vi att få se ett betydligt bättre försvarsspel från Frölundas sida än vad vi såg senaste matchen mot Modo. Där individuella misstag kostade på tok för mycket. Dessutom lär Lars Johansson stå denna matchen och han har under säsongen visat att han är en av ligans bästa målvakter.

Luleå slog Djurgården i lördags med uddamålet. Med bara tre mål i den matchen är det mycket som talar att det blir en målsnål match även mot Frölunda. Det som talar för Luleå bortsett från hemmafördelen är att norrlänningarna fortfarande spelar om placeringar. De är bara tre poäng före fjärdeplacerade Linköping och en vinst är verkligen nödvändigt för att få på pappret lättare motstånd i slutspelet.

Målvaktskampen

Joel Lassinantti har på 32 spelade matcher en räddningsprocent på 92.0 och snittar 1.98 insläppta mål per match. Lars Johansson har spelat två matcher mer och har en räddningsprocent på 92.2 och snittar 1.82 mål per match. Båda två har stått för en hel del imponerande matcher denna säsongen och det är en tidsfråga innan någon av dem tar sig över Atlanten för spel i NHL.

Två bra målvakter i mot två lag som sparar lite på krutet inför slutspelet brukar resultera i en målsnål historia.

Under 4.5 mål i matchen
Bet365.com ger hela 2.50 gånger pengarna på under 4.5 mål i matchen. Ett odds som jag tycker är på tok för högt. Det känns nästan som att oddset under 2.5 på 11.0 är värt att lägga en liten summa på.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback