Reklam

Luleå - Björklöven: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
11 september 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
11 sep 2018 at 12:19 (Uppdaterad 11 sep 2018 at 21:10) 11/09
49
0

Träningsmatch

Chance (1-X-2) including handicap: 57-0-43%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 9-5
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Luleå har gått framåt och framåt i vardera träningsmatch laget har spelat.
Nu är det sista utmaningen innan SHL-premiären och mot ett Hockeyallsvenskt motstånd ska segertåget kunna fortsätta.

Efter att ha inlett försäsongen på ett knaglande vis har norrbottningarna ryckt upp sig, hittat spelet och börjat vunnit matcher. Laget förlorade sina två första träningsmatcher men har sedan dess gått obesegrade i tre raka matcher. Något som verkligen bådar gott hos hemmalaget mot ett Björklöven vars defensiv inte håller hög klass för stunden. 

Vad talar för en Luleå-seger?
► Formkurvan och spelet hos Luleå. Tre raka vinster över Timrå 2-0, Fribourg 2-1 och Servette med 5-4. Offensiven har kommit igång en aning på slutet, men det är framförallt det hårt jobbandet kollektivet som har börjat hittat rätt i sina positioner ute på isen.
► Hockeyallsvenskt motstånd och hemmamatch. Björklöven satsar rejält inför Hockeyallsvenskan och med gamle Luleåtränaren J. Fagervall finns det hunger att besegra Luleå. 
Luleå är trots det ett stabilt lag i SHL. Laget jobbar hårt, åker mycket skridskor och är väldigt starka i sin defensiv. Något som Björklöven kommer få slita med. 
Det är en stor skillnad att vara ett stabilt SHL-lag mot ett stabilt lag i Hockeyallsvenskan. Det skiljer sig väldigt mycket inom ligorna och alla lag från SHL förutom kvalplacerade lagen ska vinna 9 av 10 matcher mot topp 8 lagen i Hockeyallsvenskan.
► Defensiven hos gästerna har inte skrämt många lag under försäsongen. Björklöven har svarat för flera hawaii-matcher och har verkligen spelet riktigt dåligt långa stunder av matcherna för att sedan spela riktigt bra. Men med tjugo insläppta mål på sex träningsmatcher och en offensiv som inte fått mycket utdelning när tufft motstånd varit på andra sidan av isen.

Vad talar emot:
► Sista träningsmatchen för Luleå och tankarna kanske redan börja blickas mot lördagen och hemmapremiären i SHL mot Brynäs. Medan Björklöven som har Luleå's gamla tränare och har en träningsmatch kvar efter detta möte har en mer hunger att knäppa ett SHL-lag på näsan än vad hemmalaget har.
► Luleå's oförmåga att göra mål. Trots att laget vunnit tre av fem träningsmatcher har laget bara gjort max två mål i tre matcher. Med totalt tio mål  framåt är laget långt ifrån formstarka i offensiven och i målgörandet.

Sett till lagdelar, tränare och föreningar ska Luleå kunna avsluta försäsongen på bästa möjliga sätt. Att få kliva in i premiären med fyra raka segrar istället för en förlust gör en enorm skillnad. 
Luleå har gjort väldigt få förändringar i spelartruppen inför säsongen 2018-2019 och många spelare vet vad det innbär att spela för Luleå Hockey med Thomas Bulan Berglund som tränare. 

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback