Annons

Luke Johnson/Sem Verbeek - Joao Domingues/Pedro Sousa: 1 - Speltips

Matchcenter
11 januari 2023 at 19:00 - Tennis, Challenger
9 jan 2023 at 07:36 (Uppdaterad 11 jan 2023 at 20:23) 09/01
44
+1
Chans (1-2): 75-25%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Första omgången av challengern i Oeiras, Portugal och viktigast här. Det är hardcourt.

Om det varit grus. Visst, då hade jag kunnat hålla med om dessa odds men nu hardcourt, och inte en chans att det här kan vara korrekt.

Sousa låg för något år sen bra till rankingmässigt men egentligen utan att vara en vidare bra spelare. Han var faktiskt till och med topp-100 en vecka då han var rankad på plats 99 2019. Så bra var han aldrig. Han var under en period en bra challengerspelare men under senare år har han varit en rätt dålig challengerspelare.

Det är också Domingues som när han var bäst var uppe som en hyfsad challengerspelare. Numera är han konstant rankad runt 300 och det är där han ska ligga.

Båda dessa portugiser är direkt svaga i dubbel och båda två är direkt svaga på hardcourt.

Mot det ställer vi Verbeek som är en toppspelare på challengertouren i den här spelformen. Han har trasslat till det för sig under sin karriär. Först gick han i skolan i USA så många år försvann där. Sen småsatsade han lite på singel trots att han inte är bra i singel. Och sen har han haft nästan komiskt svårt att hitta en bra, stadig partner. Han har bytt hela tiden. Trots det är han på gränsen till topp-100 i dubbel. Han lär få ihop det snart. Han har kapacitet för atp-touren. Här spelar han tillsammans med Johnson som kanske också satsat lite för länge på singel men i dubbel är han ett starkt kort på den här nivån.

Hardcourt som sagt, spelarna i vårt par spelar väldigt snabbt. Portigisernas petande från baslinjen kommer inte riktigt räcka till där.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback