advert

Luke Bambridge - Marek Jaloviec: 2

Matchcenter
24 juni 2017 at 16:40 - Tennis, ATP
24 jun 2017 at 09:48 (Uppdaterad 24 jun 2017 at 17:40) 24/06

Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 127,40%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Eastbourne. Underlag: Gräs.

Balansen i att värdera gräsrutin är något som både oddssättarna och marknaden haft väldigt svårt att med hittills under försommaren. Det drar vi nytta av gång på gång. Här till exempel.

Visst ska det vägas in att Bambridge som britt är uppväxt med en del träning på gräs men någonstans så måste man också notera att när han väl spelat på gräs, ett fåtal gånger, på professionell nivå, då har det inte fungerat alls för honom. Han förefaller helt enkelt inte vara någon vidare bra grässpelare.

Klasskillnad på spelarna här. Jaloviec är rankad flera hundra platser framför Bambridge och även om Bambridge är relativt kapabel för sin ranking, som sagt, det skiljer mycket mellan dem. Jaloviec saknar rutin på det här underlaget men han är som bäst på riktigt snabba underlag så det finns egentligen ingen anledning att tro något annat än att han kommer trivas på det.

Lite osäkerhet givetvis kring Jaloviec sätt att hantera underlaget men trots det, jag tycker han är favorit här på de övriga parametrarna som man måste väga in. Jättevärde med andra ord.

  • Lättnavigerad sajt
  • Bra välkomstbonus
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback