advert

Lugi HF - IK Sävehof

9 november 2016 at 20:00 - Handboll, Sverige - Elitserien
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Den näst mest intressanta matchen för dagen spelas nere i Lund då Lugi tar emot Sävehof som kommer på besök. Lugi är ännu obesegrade och ligger på en delad första plats i tabellen medan Sävehof är strax bakom med två poäng mindre. Två lag som är inne i riktigt bra form och frågan är hur detta ska sluta? Hemmaplan och Simon Jeppsson är lösningen till problemet. Häng med!
Sävehof har efter sin inledande förlust mot rivalen Redbergslid, verkligen steppat upp det och spelat en handboll som genererat poäng. De spelar inte den finaste eller vackraste, men poäng tar man och hårdheten finns där i varje match. Näst senast åkte man på årets andra förlust mot Malmö och på bortaplan har man det tuffare. Dock är man fortfarande inne i ett stim och det visade man mot Ystad senast då man i andra halvlek kunde rycka undan och vinna med fem bollar. Det tror jag däremot inte hjälper så mycket då man för dagen ställs mot ett Lugi som Axner fått ett otroligt snurr på. Att åka till Lund mot ett hittills obesegrat lag, som likt en själva älskar tufft spel, och som dessutom har Simon Jeppsson i laget lär bli övermäktigt. Min känsla är helt enkelt att Lugi har bättre spets samt ett självförtroende gjort av guld och där av går jag emot Sävehof!

Axner som jag var inne på ovan ha verkligen visat vilken duktig tränare han är och som framförallt vågar ta för sig. 7 mot 6 spel? Unga spelare som JeppssonJönsson från start? Sådana saker utmärker honom och det har han fått utdelning för. Senast slog man Alingsås och det gjorde man endast för att Jeppsson levererade tolv baljor. Men vad gör det? Man vinner matchen och det kommer man göra idag igen. Mot seger!

Lugi har bättre spets samt är obesegrade vilket bara det säger mycket efter åtta spelade omgångar. Jag tror man tar sin sjunde seger idag och lirar raka ettan till en insats på strax över medel!
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback