Reklam

Lucas Pouille - Elias Ymer: 2

Matchcenter
5 oktober 2021 at 19:00 - Tennis, Challenger
5 okt 2021 at 08:13 (Uppdaterad 5 okt 2021 at 20:19) 05/10
96
+2
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 109,15%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Otrolig otur faktiskt för Elias Ymer. Eller ja, hur mycket otur det är kan väl diskuteras, Pouille är inte en av de bättre på challengertouren. Men osannolikt är det.

Osannolikt att Elias Ymer nu möter Pouille i sin tredje franska challenger i rad på bara några veckor. Högt odds på att det händer så att säga.

Två raka förluster för Ymer också mot Pouille som en gång var rankad tia i världen. Så bra har han aldrig varit och numera är en extremt långt ifrån den nivån. Han är en bra challengerspelare, men knappast en av de absolut bästa. Han har varit borta extremt mycket, skadad mycket, och är helt enkelt inte lika bra längre.

Så det ska vara en spelare som Ymer ska ha bra chans mot rent kvalitetsmässigt det här. Det skiljer i grunden inte mycket mellan dem. Och någonstans så, jag tycker Pouilles två segrar talar lite för att Ymer har läge här. Det är ganska svårt att slå någon många gånger i rad. Det brukar oftare än inte kommer någon slags reaktion när man börjar känna sig lite för säker.

Skiljer inte jättemycket i nivå, och kanske att Pouille är lite för säker på vinst här. Jag tycker att Ymer är ett bra spel.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback