Reklam

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights: Över 59.5 skott (ordinarie tid)

Matchcenter
18 april 2018 at 04:30 - Hockey, USA - NHL
Staples Center
17 apr 2018 at 16:31 (Uppdaterad 18 apr 2018 at 06:22) 17/04
24
0
Chans: 68%
Spelvärde: 122,40%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 8/10
Hit/Miss: Under
Unibet Spela nu hos Unibet
Vegas har choackat alla. Man har 3-0 i matcher på Kings och har idag matchboll. Jag tror återigen man har god chans, men jag har fastnat för samma spel som senast även den här natten. Det är en fantastisk lina.

Kings gjorde en klart bättre match senast och såg länge ut att ta hem match tre, men man lyckades på något sätt tappa 1-0 ledningen till 1-3 mellan minut 46 och 55. Något som faktiskt förundrar mig lite med tanke på att man spelmässigt gjorde en klart starkare insats än de två första matcherna och dessutom är Kings ligans bästa lag i sista perioderna. Förmodligen mycket tack vare deras fysiska spel. I vilket fall så satt samma spel senast rätt så enkelt. Det slutade med totalt 65 skott då och det kändes definitivt som det fanns mer att hämta. Vegas stod upp bra och trots att man blev utmanövrerade i det fysiska spelet på kropp så åkte man tillslut sönder ett Kings som själva såg ut att vara det laget som blev mest tröttkörda. Förra matchen sköt Vegas bara 26 utav skotten och det är lite väl lite av dem med tanke på att man varit helt överlägsna i de övriga två. Jag räknar med att skjuter fler nu. Kings gjorde det bättre senast och gick lite rakare på mål. Man fick bara in två ynka puckar, men det var också 200% fler mål än om man lägger ihop de två första matcherna. Jag tror återigen på en match där vi får mycket fart och en hel del puckar mot kassen. Det här är en fantastisk lina som sagt och jag hoppas såklart återigen på en sevärd match.

Talar för spelet

  • Historiken. Ja, de har bara spelat sju matcher mot varandra, men dagens lina har vi passerat plättlätt i alla utom en. Den sista slutade två skott ifrån endast. Vegas har ett skottsnitt på 38.57 mot Kings och Kings ligger inne med 32.86. Ja, ni hör själva.
  • Kings hade ingen värre offensiv i de två första matcherna, men gjorde en klar förbättring senast och var mer hungriga på kassen, vilket resulterade i fler skott och målchanser. Finns ingen anledning att ändra. Man ligger under med 3-0 och kommer vara desperata.
  • Vegas skjuter alltid många skott på mål. Senast skrev jag att de sällan skjuter under 30 skott och givetvis gjorde man det just då, även om det löste sig. Skriver det återigen och den här gången passerar man 30 skott och då ska detta spel sitta.
  • Två bra målvakter och två stabila försvar. Det krävs någonting extra för att göra mål och det kommer skickas puckar på mål från alla håll och kanter med trafik framför.

Talar emot spelet

  • Jag har svårt att se något lag gå ifrån med ett par mål, men ifall det skulle bli så finns såklart risken att det blir lite avslaget istället och ena laget bara spelar av matchen.
  • Det har varit tight och i ett slutspel blir det ännu tightare dessutom. Det kommer vara mycket kamp framför de båda målen och med lite otur fastnar för många skott på spelarna framför målburarna.

Som sagt, senast fick vi bara se 15 skott i den första perioden, men linan löste sig utan problem ändå. Jag räknar kallt med att vi knäcker dagens lina idag igen och oddset är nästan lika bra som sist. Jag testar över 59.5 skott på mål till oddset 1.80 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback